Ramen en deuren op maat aan fabrieksprijzen | Offerte calculator

Raamwinkel biedt de zelfbouwer alle ondersteuning om zelf ramen en deuren te plaatsen. Onze producten zijn van Belgische en Duitse kwaliteit, worden extra met staal versterkt en gemaakt op maat van jouw project. Met onze opmeting én hulp bij plaatsing ben je zeker van een perfecte uitvoering. Koop ramen en deuren van A-merken aan fabrieksprijzen en bespaar meer dan 50% in de offerte calculator.
 

Premies nodig?

Vraag voldoende "Hulp bij de plaatsing", door alle ramen en deuren samen te plaatsen treden wij op als erkend aannemer en geniet jij van het 6% BTW-voordeel en alle mogelijke (ver)bouwpremies.
 

Bereken je offerte in de ramen calculator Bereken je offerte in de ramen calculator

Onze ramen calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.

Offerte calculator

Vragen over ramen en deuren van Raamwinkel? Kom naar een van onze toonzalenVragen? Kom naar een toonzaal

Maak een afspraak met één van onze specialisten. Hij bespreekt de details van je project en informeert je over alle mogelijkheden.  

Vraag een afspraak

De juiste ramen en deuren voor uw huis

Op zoek naar de juiste ramen en deuren? Dan ben je bij Raamwinkel aan het juiste adres. Het kiezen van de juiste ramen en deuren is een belangrijke beslissing die invloed heeft op de veiligheid, energie-efficiëntie en uitstraling van uw huis. Energie-efficiëntie blijft een belangrijke trend in de sector. Wist u dat u met de juiste keuze van ramen en deuren uw energieverbruik aanzienlijk kunt verminderen en geld kunt besparen op uw energierekening? Moderne glasopties, zoals dubbele beglazing en thermische isolatie, zorgen voor een betere warmte- en geluidsisolatie. Daarnaast zien we ook een populariteitsstijging van moderne en minimalistische ontwerpen. Strakke lijnen, grote glaspartijen en minimalistische hardware zijn populair in hedendaagse woningen.

7 redenen om Raamwinkel te kiezen

Online offerte calculator voor uw nieuwe ramen en deuren

1. Online offerte calculator

Raamwinkel is tot 40% goedkoper. In onze ramen calculator bereken je zelf je online offerte.

Topkwaliteit in ramen en deuren

2. Topmerken aan fabrieksprijzen

Koop topmaterialen van Belgische kwaliteit aan fabrieksprijzen in de webshop.

Vraag advies in een van onze toonzalen. Onze raamspecialisten helpen je graag verder.

3. Advies in onze toonzaal

In onze toonzalen helpen onze specialisten je verder bij een persoonlijke afspraak.

nameten van de ramen en deuren

4. Nameting op de werf

Plaats gerust je bestelling met voorlopige maten in de webwinkel. Wij meten alles na.

levering op de werf van de ramen en deuren

5. Levering met kraan

We leveren de ramen en deuren op de werf. Zo staat alles ter plaatse voor een snelle plaatsing.

we helpen met plaatsen van ramen en deuren

6. Zelfplaasting of mét plaatsing

Laat ons samen de ramen en deuren plaatsen. Bij renovatie betaal je dan slechts 6% BTW.  

kraan voor heffen ramen en deuren

7. Kraanwerk

Zijn de ramen te zwaar? Vraag een kraan en kies voor een vlotte plaatsing.

Breng onze toonzalen een bezoekje

Het aanbod van Raamwinkel.be vind je online, maar bekijk je onze ramen en deuren liever fysiek? Dat is perfect mogelijk. Bij Raamwinkel.be beschikken we immers ook over 3 toonzalen waar je alle modellen van onze ramen & deuren kunt komen ontdekken en krijg meteen advies van onze ervaren raamspecialisten in het plaatsen van ramen en deuren.

Toonzaal Bornem

Toonzaal Roeselare

Toonzaal Mont-Saint-Guibert

Woonachtig in de regio Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas? Dan vormt onze toonzaal in Bornem de ideale uitvalsbasis. Je ontdekt er al onze ramen en deuren, krijgt er advies op maat en kunt er de nodige afspraken maken over de levering of het afhalen van je ramen en deuren. Alle topmerken zoals Schüco, Kömmerling & Deceuninck  zijn aanwezig en je wordt er ontvangen met de glimlach. Bornem is eveneens de hoofdzetel van Raamwinkel.

Woonachtig in de regio Brugge, Kortrijk, Oostende? In West-Vlaanderen vind je onze toonzaal in Roeselare. Afkomstig uit Brugge, Kortrijk of een andere stad in West-Vlaanderen en op zoek naar betaalbare ramen en deuren van topkwaliteit? Spring dan zeker onze toonzaal in Roeselare eens binnen. Je ontdekt er al onze topmerken, krijgt advies van onze ervaren zelfplaatsers en je kan gelijk alle details regelen. Ideaal voor wie liever de ramen op voorhand wil zien.

Woonachtig in Franstalig België? In Wallonië vind je onze toonzaal in Mont-Saint-Guibert. Ben je op zoek naar betaalbare & isolerende ramen en deuren van topkwaliteit? In onze toonzaal in Mont-Saint-Guibert staan we je bij met raad en daad. Je ontdekt er al snel  topmerken voor PVC, aluminium & houten ramen. Met onze ervaren raamspecialisten en zelfplaatsers kan je gelijk alle details regelen. Check onze openingsuren en we verwelkomen je graag in het opleidingscentrum.

 

>> Bezoek onze toonzaal in Bornem

>> Bezoek onze toonzaal in Roeselare

 

>> Bezoek onze toonzaal in Mont-Saint-Guibert

1. Wat moet ik zelf doen en wat doet Raamwinkel?

Het eerste wat jij moet doen is in de offerte calculator jouw ramen en deuren ingeven (eventueel met voorlopige maten) en een offerte berekenen. Ben je niet zeker van de maten en opties? Kom naar onze toonzaal met voorlopig maten, dan maken we samen je offerte. Of plaats een bestelling mét nameting. De productie start dan pas als we bij jou thuis de maten hebben opgenomen. Wil je hulp bij de plaatsing? Vraag dan de hulp van één van onze "Meestergast Plaatsers" aan. Die en andere opties kan je als optie aanvinken in de offerte calculator.

2. Waarom is Raamwinkel tot 40% goedkoper dan anderen?

Als fabrikant van ramen en deuren verkochten we vroeger enkel aan 'klassieke plaatsers'. Maar sinds 2012 verkopen we ramen en deuren ook als groothandel, via Raamwinkel, rechtstreeks aan particulieren. Dit doen we aan de prijs dat een 'klassieke plaatser' de ramen inkoopt. Je koopt dus groothandel ramen aan fabrieksprijzen. Op die manier zijn we veel goedkoper dan andere plaatsers van ramen en deuren.

3. Ramen en deuren van topkwaliteit bij Raamwinkel

Raamwinkel staat voor topkwaliteit. Daarom werken we ook enkel met Belgische en Duitse topmerken als Schüco, Kömmerling en Deceuninck. Bovendien worden alle PVC ramen voorzien van een extra zware stalen buis ter versteviging. Al onze toebehoren zoals rolluiken, horren, plooiwerk, … komen van Belgische fabrikanten. Deze toebehoren monteren we op jouw ramen in ons atelier in Bornem. Ontdek alles in deze video:


 

Onze webwinkel biedt Belgische kwaliteit aan fabrieksprijzen

ramen en deuren, offerte ramen, offerte deuren, offerte ramen en deuren, ramen en deuren prijzen, ramen kopen, deuren kopen

Bereken zelf je offerte in onze webwinkel. Kies voor top kwaliteit pvc, aluminium en houten ramen en deuren, en koop ze aan fabrieksprijzen.

ramen en deuren, offerte ramen en deuren, prijzen ramen en deuren, ramen en deuren kopen

 

Zelf plaatsen is eenvoudig. Onze video's en opleidingen tonen dit stap voor stap. Onze PVC -, aluminium - en houten ramen, deuren en schuiframen zijn van professionele kwaliteit en worden aan fabrieks-prijzen in de webwinkel aangeboden. De aluminium ramen en deuren zijn van Deceuninck (Decalu Entra Standaard / Decalu Entra Steel / Decalu88 Standaard), de PVC ramen en deuren van Kommerling (Kômmerling 76AD) profielen en de houten ramen en deuren komen van de Belgische fabriek: Emac. Wil je de kwaliteit eens ervaren of de vele opties zien? Kom dan naar de toonzaal. Een expert toont waar je op moet letten en helpt je met je offerte.

Koop nieuwe ramen en deuren in 5 stappen

 STAP 1 : Zelf online kiezen… of kom naar onze toonzaal

Overweeg je driedubbel glas, rolluiken of vliegenramen bij de aankoop van je deuren en ramen? Ontdek dan eerst de diverse opties in onze webwinkel. Experimenteer gerust met denkbeeldige afmetingen, ontdek de mogelijkheden en maak weloverwogen keuzes.

Onze hulp bij kiezen:
 Toonzaal: Bezoek onze experten in onze toonzaal. Daar tonen we je de ramen, deuren en schuiframen met alle hun opties.
 Opmeetservice: Vraag onze experten om bij je thuis op te meten en de opties en je keuzes te bespreken.
 HelpdeskHeb je een vraag? Stuur een mail naar Debbie, ze zal je snel antwoorden.
 

STAP 2 : Zelf opmeten… of ons je ramen en deuren laten opmeten

Of we nu een pvc raam, een pvc deur, een aluminium raam, een aluminium deur, een houten raam of een houten deur maken. Het is altijd maatwerk. Want ieder huis is anders. Het is daarom belangrijk om over de juiste afmetingen te beschikken. Kijk daarom zeker eens naar onze instructie video's "hoe opmeten". Of gebruik de handleidingen en opmeetdocumenten die naast de video's staan. 

Onze hulp bij opmeten:
 Workshop: kom naar een open opleiding van onze trainer en leer hoe je juist een raam, een deur of een schuifraam moet meten (en plaatsen).
 Opmeetservice: indien gewenst komen we de ramen en deuren bij jou thuis 'nameten' als optie bij jouw bestelling in de webwinkel
 

Stap 3: Zelf online kopen … of vraag hulp

  Je hebt nu de juiste maten. Er zijn 3 manieren om je prijs te berekenen en je bestelling te plaatsen. Klik op de knop 'webwinkel', maak een offerte en bestel direct online

Onze hulp bij bestellen:
 Toonzaal: Twijfel je nog? Maak dan toch eerst je offerte in de webwinkel, kom vervolgens naar de toonzaal en bespreek daar je offerte met een specialist. Je kan dan thuis je bestelling aanpassen  en definitief plaatsen.
 Opmeetservice: Kan je je niet verplaatsen? Bereken je offerte en plaats je bestelling. Vink zeker de optie 'Nameten' aan. Dan komen onze experten nog eens alle keuzes bespreken en kan je je bestelling en prijzen aanpassen. 
 

Stap 4: Zelf je ramen en deuren vervoeren … of ons laten leveren

Afhankelijk van de gekozen materialen, kleuren en opties is je bestelling na 4 tot 12 weken klaar. We contacteren je persoonlijk om een datum en uur af te spreken voor levering. Je kan je bestelling dan zelf afhalen in ons afhaalmagazijn in Bornem.

Onze hulp bij leveren:
 Levering op de werf: We leveren je bestelling op de werf af (bestellingen groter dan €3000,- worden gratis geleverd).
 

Stap 5: Zelf plaatsen … of met onze plaatsingshulp

Plaatsen van een ramen en deuren is een klus die je niet iedere dag doet. Sommige klanten vernieuwen onmiddellijk alle ramen, andere doen dit kamer per kamer. Vraag je hulp bij plaatsing bij een gebouw ouder dan 10 jaar, dan geniet je een voordelig btw voet van 6% (in plaats van 21%).

Onze hulp bij plaatsen:
  Workshop: Kom naar een opleiding, we tonen je daar hoe je ramen en deuren moet plaatsen
  Video's: Bekijk de instructievideo's, daar zie je stap voor stap hoe je een raam en een deur moet opmeten, plaatsen en afwerken
  Handleiding: Download de handleidingen
  Hulp bij plaatsing: Vraag "hulp bij plaatsing" in de webwinkel, dan komen onze vakmannen helpen op de werf