Webshop deuren met opmeting en plaatsing aan fabrieks-prijzen

 Koop deuren van topmerken aan fabrieksprijzen
 Plaats zelf met onze video's, opleidingen, workshops …
 Bespaar tot 50% op je ramen en deuren

Bereken je offerte in de ramen calculator

Onze ramen calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.

Offerte calculator

Vragen? Kom naar een toonzaal

Maak een afspraak met één van onze specialisten. Hij bespreekt de details van je project en informeert je over alle mogelijkheden.  

Vraag een afspraak

Hoge kwaliteit aan lage prijzen

Zoek je kwalitatieve, energiezuinige en robuuste deuren in houtpvc en aluminium? Tegen de allerbeste prijzen? Dan zit je goed bij raamwinkel.be. Want wij bieden je deuren tegen de prijzen die werkelijk ongezien zijn op de markt van kwalitatief buitenschrijnwerk. Vraag het maar aan onze professionele klanten. Wij leveren al ruim 20 jaar state-of-the-art buitenschrijnwerk aan professionele plaatsers tegen de beste prijzen. Vanaf nu leveren we ook voor zelfplaatsers en doe-het-zelvers. Maar waarom zouden alleen professionele plaatsers kunnen genieten van onze topkwaliteit ramen en deuren? Daar brengen we nu verandering in. Vanaf nu kunnen ook particulieren, doe-het-zelvers en zelfplaatsers onze deuren bestellen. Een slimme keuze want de prijzen van onze deuren liggen veel lager. Tot wel 25%. Wij leveren onze deuren immers rechtstreeks, tegen fabrieksprijzen. Op die manier kan je als zelfplaatser veel geld besparen. Kom ze zeker ook ontdekken in onze toonzaal.

Prijsbewust maar aan de kwaliteit raken we niet

Voor de profielen van zijn deuren doet Raamwinkel een beroep op 3 gerenommeerde merken: Kômmerling en Deceuninck en EMAC. Dit zijn dezelfde merken als voor onze pvc ramen en aluminium ramen. Dit zijn dezelfde merken als voor onze houten ramen, pvc ramen en aluminium ramen. Deze kwalitatieve profielen worden in onze fabriek geassembleerd tot jouw ideale deuren. Perfect op maat. Ze worden standaard geproduceerd met meerdere kamers en EPDM dichtingen, hoogrendements glas en inbraakveilig beslag. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat ze aan de strengste normen inzake milieu en energie voldoen. Hou je niet van 'standaard'? Geen probleem. Wij geven je de mogelijkheid om via een uitgebreide lijst opties je eigen deuren volledig samen te stellen, volledig naar jouw zin. Meer isolatie? Andere glas? Een sierdeurpaneel? Wij maken jouw deur zoals jij ze wil.En het beste moet nog komen…. Je betaalt veel minder dan elders .


Bereken nu je besparing in de deuren calculator

Onze deuren calculator is meer dan een standaard webshop. Hij begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.  
>>> Bereken je ramen en deuren <<<
 


Wat is het geheim van Raamwinkel?

Heel eenvoudig. Wij werken rechtstreeks. Niet met tussenpersonen die nog één of andere marge nemen. Wij hebben ook niet geïnvesteerd in een groot netwerk van dure showrooms of een team van dure verkopers. Onze verkoop gebeurt enkel via de webwinkel en via onze enige showroom naast onze fabriek. Wat jij dus betaalt, is de fabrieksprijs. Meer niet. Deuren bestellen via Raamwinkel, dat voel je onmiddellijk in je portefeuille.

Prijzen deuren

Onze deuren zijn gemiddeld 25% goedkoper. Geef snel je maten in in de webwinkel, bereken je offerte en je merkt het meteen. Ben je een doe-het-zelver die ramen en deuren zelf plaatst? Dan kom je al gauw uit op een nettobesparing van maar liefst 50% op je buitenschrijnwerk

Praktische video's tonen hoe je meet en plaatst

prijzen deuren plaatsen

In de video's tonen we stapsgewijs hoe je ramen en deuren moet opmeten en plaatsen. Bekijk in de opleiding video's hoe je zelf moet plaatsen als een vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je pvc, aluminium en houten deuren plaatsen

deuren zelf prijzen, opleiding deuren prijzen, opleiding deuren prijzen, ramen en deuren zelf prijzen

Volg een workshop in onze opleidingsruimte in Bornem. Leer daar hoe je zelf deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Ontdek de pvc, aluminium en houten deuren en de vele opties in de toonzaal

toonzaal deuren aluplast en aliplast

Alle deuren staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast