Isolatie-waarden om u tegen te zeggen

Pvc ramen en deuren op basis van Aluplast-profielen

Tegenwoordig kunnen pvc ramen en pvc deuren in pvc de vergelijking met aluminium en hout gemakkelijk aan. Ook qua isolatiewaarde. Pvc is een superisolerend materiaal dat zeker in combinatie met hoogrendements glas, vaak wordt toegepast in passiefwoningen. Onze profielen in pvc hebben standaard een 5-kamerprofiel met 2 dichtingen. In de ramen-opties kan je deze nog uitbreiden naar 3 dichtingen en meerdere kamers. Door te kiezen voor pvc zal je energiefactuur dus heel wat lager uitvallen. Andere voordelen van pvc zijn de geavanceerde afwerkingsmogelijkheden, de hoogwaardige lakken en houtstructuren. Daardoor is er bijna geen verschil meer met hout of aluminium en kunnen ramen en deuren in pvc altijd aangepast worden aan elke bouwstijl.

  Bespaar op aankoopprijs… én op stookkosten

Doch zijn de prijzen van pvc ramen en deuren beduidend lager en is een pvc raam en deur een goedkope keuze. Bovendien zijn de prijzen van de pvc-ramen en deuren op raamwinkel.be fabrieksprijzen en kan je zo goedkope pvc-ramen en deuren aanschaffen aan professionele kwaliteit.

  Kom en ontdek pvc ramen en deuren met hoge isolatie

Overtuig jezelf: ontdek hoe je zelf kan plaatsen, kom naar een workshop, bereken jouw offerte of bezoek onze toonzaal. Ontdek er inbraakveilige ramen en deuren die voldoen aan de hoogste isolatie waarden en normen en die passen bij alle bouwstijlen.

Aluminium ramen en deuren van Aliplast profielen

De profielen van Aliplast die als basis dienen voor onze aluminium ramen en deuren hebben een uitstekende reputatie op het gebied van isolatie. De profielen zijn voorzien van een thermische onderbreking bestaande uit glasvezel versterkte polyamide-strips die door middel van speciale technieken geklemd worden in de 2 profielhelften. Deze strips zijn voorzien van een lijmdraad die een extra afdichting garandeert. Deze reeks van thermisch onderbroken profielen worden ontwikkeld voor landen waar strenge normen gelden voor zowel thermische als akoestische isolatie.

  Hou koude buiten met kwaliteit van bij ons

Onze aluminium ramen en deuren worden op maat gemaakt in onze fabriek. We houden er tijdens de productie steeds rekening mee dat je zelf de ramen en deuren kan plaatsen. Met een beetje handigheid, onze video's over opmeten en plaatsen, én een goede handleiding is het perfect mogelijk om je ramen zelf te plaatsen.

 

De webwinkel biedt professionele kwaliteit aan fabrieksprijzen

ramen en deuren, offerte ramen, offerte deuren, offerte ramen en deuren, ramen en deuren prijzen, ramen kopen, deuren kopen

Koop je ramen en deuren van professionele kwaliteit rechtstreeks aan Raamwinkel en geniet zo tot 50% korting. Zo bespaar je op de prijs, maar niet op kwaliteit.

ramen en deuren, offerte ramen en deuren, prijzen ramen en deuren, ramen en deuren kopen

 

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je ramen en deuren moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je ramen en deuren plaatsen

ramen zelf plaatsen, opleiding ramen plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf PVC en aluminium ramen en deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc en aluminium ramen en deuren

toonzaal ramen en deuren aluplast en aliplast

Alle ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan u zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast