Webshop PVC deuren van Schüco en Kömmerling van topkwaliteit

 Functionele & mooie pvc-deuren
 Sierdeurpanelen van Frager Fralu en ANAF als voordeur
 Met standaard inbraakbeveiliging

Bereken je offerte in de ramen calculator

Onze ramen calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.

Offerte calculator

Vragen? Kom naar een toonzaal

Maak een afspraak met één van onze specialisten. Hij bespreekt de details van je project en informeert je over alle mogelijkheden.  

Vraag een afspraak

Een brede waaier van mooie deuren van Kömmerling en Schüco

Op raamwinkel bieden we je 3 basismodellen pvc-deuren aan die zeer populair zijn. Ze zijn heel functioneel en mooi en worden meestal als achterdeur gebruikt. Bovendien kan je met namen als Kömmerling en Schüco op kwaliteit rekenen.

PVC Glasdeur

Deze deur bestaat uit een volledige glasplaat. Glasdeuren zijn zeer geschikt voor donkere ruimtes omdat ze een maximale lichtinval toelaten. Er is echter geen mogelijkheid om een kattenluik te installeren.

PVC Halfglasdeur

Bij een halfglasdeur zit aan de onderkant een vulpaneel en aan de bovenkant glas. De uitvoering en afwerking van het onderste paneel is identiek aan het kader. Als je dus bijvoorbeeld lichte eik neemt als kleur, dan zal het vulpaneel ook in lichte eik uitgevoerd zijn. Hier is er wel de mogelijkheid om een katten- of hondenluik te installeren.

Onze merken Schüco en Kömmerling  garanderen de beste materialen en een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding.

PVC Paneeldeur

Wil je inkijk vermijden of heb je liever niet teveel lichtinval, dan is een paneeldeur ideale keuze. Een paneeldeur heeft geen glas en is daarom ook lichter van structuur. Meestal wordt deze deur gekozen om privacy-redenen. Het paneel wordt steeds in dezelfde afwerking en kleur als het kader uitgevoerd zodat ze perfect bij je ramen past. Ook hier is er een mogelijkheid om een katten- of hondenluik te installeren. Deze deur wordt soms gekozen als voordeur, omdat deze goedkoper is dan een sierdeurpaneel. Wil je toch sierdeurpanelen, weet dan dat we je kwaliteit garanderen met de merken Frager Fralu en ANAF. De kwaliteit van Schüco en Kömmerling garandeert alvast een kwalitatieve pvc deur, waar je alle kanten mee uit kan.


Bereken nu je besparing in de deuren calculator

Onze deuren calculator is meer dan een standaard webshop. Hij begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.  
>>> Bereken je ramen en deuren <<<
 


Sierdeurpanelen als voordeur

Wil je je woning wat meer karakter en cachet geven? Opteer dan voor een pvc sierdeurpaneel. Zowel Schüco als Kömmerling bieden een waaier aan mogelijkheden aan. Bovendien valt dit perfect te combineren met de sierdeurpanelen van Frager Fralu en ANAF. Of je nu over een klassieke of een moderne woning beschikt alle opties zijn open. Heeft je woning eerder een klassieke uitstraling dan kan een pvc-voordeur met sierlijsten (mouluren) in dezelfde kleur als de pvc ramen of aluminium ramen, het geheel nog een stuk aantrekkelijker maken. Hou je liever van strak en modern, dan kies je beter een moderne look voor zowel ramen en deuren. Ook aluminium is dan een uitstekende optie. Met onze 2 kwalitatieve labels Schüco en Kömmerling kan je alvast alle kanten uit en zijn de mogelijkheden onbegrensd. In onze webwinkel kun je alvast ons volledige assortiment vinden van pvc sierdeurpanelen voor voordeuren.

Praktische video's tonen hoe je PVC deuren meet en plaatst

video pvc deuren plaatsen

In de video's tonen we stapsgewijs hoe je pvc deuren moet opmeten en plaatsen. Bekijk in de opleiding video's hoe je zelf moet plaatsen als een vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je PVC ramen en deuren plaatsen

pvc deuren zelf plaatsen, opleiding pvc deuren plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Volg een workshop in onze opleidingsruimte in Bornem. Leer daar hoe je zelf PVC deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Ontdek de PVC deuren en de vele opties in de toonzaal

toonzaal pvc deuren aluplast

Alle PVC deuren staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast

 

Meer over Schüco

Wie Schüco zegt, zegt kwaliteit! Deze specialist in pvc ramen en deuren is al jarenlang een referentie in de sector en is dan ook wereldwijd actief. Schüco past de meest innovatieve technologieën toe in zijn pcv deuren en is een voorloper in de markt. Het bedrijf telt meer dan 12.000 partnerbedrijven en is actief in meer dan 80 landen. Strikte kwaliteitsprocessen garanderen een onberispelijke afwerking en prachtige pvc deuren die jarenlang meegaan. Niet voor niets is Schüco dan ook de favoriet van heel wat installateurs en vaklui. Wie hoge eisen stelt aan comfort, veiligheid, design en energiezuinigheid kan rekenen op Schüco.

Meer over Kömmerling

Duitse degelijkheid is geen loos begrip, zeker niet als je naar de kwaliteit van de Kömmerling pvc ramen en deuren kijkt. Deze Duitse fabrikant is al jarenlang een referentie in pvc ramen en deuren. Kömmerling staat dan ook garant voor een onberispelijke kwaliteit tegen een heel gunstig prijskaartje. De ramen en deuren van Kömmerling zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot dé referentie en je vindt ze dan ook wereldwijd terug. Wij zijn alvast fier dit toonaangevende merk te mogen vertegenwoordigen en in ons gamma aan te bieden tegen de scherpste prijs.

Meer over Frager Fralu

Ben je op zoek naar dé referentie in deurpanelen? Met Frager Fralu hebben we meer dan 35 jaar ervaring in huis. De kwaliteit van Frager Fralu is dan ook al jaren bekend en we zijn dan ook verheugd dat we deze topkwaliteit kunnen aanbieden. De ruime keuze van Frager Fralu zal je zeker kunnen bekoren.

Meer over ANAF innovatieve sierdeurpanelen

Op zoek naar innovatieve sierdeurpanelen? Dan moet je bij ANAF zijn. Deze toonaangevende fabrikant heeft de ruimste keuze, is een garantie op kwaliteit en nog betaalbaar ook. Voor elke stijl van woning heeft ANAF de bijpassende deurpanelen. Geef je deur wat extra en kies voor een afwerking met ANAF. Snel leverbaar, in alle populaire kleuren en in alle mogelijke stijlen.