Webshop van aluminium deuren met opmeting en plaatsing van Deceuninck

 Strak design en functioneel
 Veel keuzemogelijkheden, ook sierdeuren Frager Fralu
 Standaard met inbraakbeveiliging

Plaats je aluminium deuren zelf, samen, of laat alles over aan ons!

Ervaar optimale flexibiliteit bij het installeren van je aluminium deuren! Of je nu zelf wilt plaatsen, wilt samenwerken met ons team, of alles liever aan onze expertise overlaat, wij bieden de oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften.

Kies uit onze comfortdiensten   Jij, wij of Samen   Alles door ons
 De opmeting        
 Een defintieve opmeting van ramen en deuren   Doe jij of doen wij   Doen wij
 De plaatsing        
 Afvalcontainer voor oude ramen en deuren —Renovatie   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Uitbreken (met optioneel dagassistentie) —Renovatie   Doe jij (of samen)  
 Plaatsen (met optioneel dagassistentie)   Doe jij (of samen)  
 Uitbreken zonder jouw hulp (jij doet niets) —Renovatie     Doen wij
 Plaatsen zonder jouw hulp (jij doet niets     Doen wij
 De binnenafwerking        
 Binnenafwerking met pleister of dagkanten   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Opkitten met siliconen en PUR schuimen   Doe jij of doen wij   Doen wij

Heb je voorlopige (of definitieve) maten >>> 

     Maak offerte         Vraag offerte   

Doe-het-zelf, een beetje of niets: 5 populaire diensten in de deuren en ramen webshop

nameten van deuren en ramen

Optie 1: Opmeting op locatie

Onzeker over de juiste afmetingen? Laat ons meten en verzeker jezelf van een foutloze productie.

we helpen met plaatsen van je aluminium deuren

Optie 2: Installatiemogelijkheden

Bij ons heb je opties: laat ons alles installeren, doe mee, of installeer alles zelf.

Vraag advies in een van onze toonzalen. Onze raamspecialisten helpen je graag verder.

Optie 3: Binnenafwerkingsservice

Laat ons de binnenkant van je alu deuren afwerken met pleisterwerk of dagkantafwerkingen.

Online offerte calculator voor uw nieuwe ramen en deuren

Optie 4: Verwijderingsservice

Terwijl wij de oude aluminium deuren en ramen verwijderen en afvoeren, geniet jij van een heerlijke kop koffie.

Optie 5: Afdichting en isolatie

We dichten de buitenkant van de nieuwe aluminium deuren en ramen af met siliconen en isoleren de binnenkant met PUR-schuim.

 

 

Bereken je offerte in de ramen calculator

Onze deuren calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden van je nieuwe aluminium deuren. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.

Offerte calculator

Vragen? Kom naar een toonzaal

Maak een afspraak met één van onze deur- en raamspecialisten. Hij bespreekt de details van je project en informeert je over alle mogelijkheden.  

Vraag een afspraak

Kies voor design met aluminium deuren van Deceuninck

Ontdek onze 3 basismodellen van aluminium deuren. Deze basismodellen komen uit het gamma van Deceuninck, een toonaangevend merk van alu deuren. Ga voor functioneel design, topkwaliteit én veiligheid. Je kan ze zowel als voor- en achterdeur gebruiken.

1/ Aluminium deur: de glasdeur

Bestaat uit een volledige glasplaat. Deze aluminium glasdeur is zeer geschikt voor donkere ruimtes omdat ze een maximale lichtinval toelaat. Wordt meestal gekozen als achterdeur. Maar in combinatie met mat glas ook perfect mogelijk als voordeur. Er is geen mogelijkheid om een kattenluik te installeren, daarom niet interessant voor kattenliefhebbers.

Maak vandaag nog je keuze uit één van de topprofielen van Deceuninck. Kies tussen de Decalu88 Standaard, de Decalu Entra Standaard of de Decalu Entra Steel en ervaar de Belgische kwaliteit van deze fabrikant.

2/ Aluminium deur: de halfglasdeur

Bij een halfglasdeur zit aan de onderkant een vulpaneel en aan de bovenkant glas. De uitvoering en afwerking van het onderste paneel is identiek aan het kader. Zodat een strak resultaat bekomen wordt. In deze kan je wel een kattenluik plaatsen. Deceuninck biedt hier een garantie op kwaliteit en een perfecte afwerking.

3/ Aluminium deur: paneeldeuren

Wil je inkijk vermijden of heb je liever niet te veel lichtinval? Dan is de paneeldeur een ideale keuze. Een paneeldeur heeft geen glas en is daarom ook lichter van structuur. Meestal wordt deze deur gekozen om privacy-redenen. Het paneel wordt steeds in dezelfde afwerking en kleur als het kader uitgevoerd zodat ze perfect bij je aluminium ramen past. Zowel alu ramen als deuren zijn verkrijgbaar. Het topmerk Deceuninck heeft beide in assortiment en alle profielen, waaronder Decalu Entra Steel, Decalu88 Standaard en Decalu Entra Standaard voldoen aan de hoogste standaarden. Niet voor niets is Deceuninck al jaren toonaangevend.


Bereken nu je besparing in de deuren calculator

Onze deuren calculator is meer dan een standaard webshop. Hij begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.  
>>> Bereken je nieuwe aluminium deuren <<<
 


Aluminium Sierdeurpanelen als voordeur

Met aluminium voordeuren zijn er oneindig veel mogelijkheden. Geef je woning meer karakter en eigenheid met een juiste voordeur van Deceuninck. Het is de eerste indruk die je geeft aan je bezoekers. Ideaal voor strakke en moderne woningen.

Ontdek in de webwinkel ons volledige assortiment van aluminium sierdeurpanelen voor voordeuren. Met merken als Frager Fralu en ANAF kan je ook hier rekenen op kwaliteit. Sierdeurpanelen zijn een uitstekende keuze als voordeur. Hiermee kan je je woning meer karakter en eigenheid geven. Het effect op je woning is niet te onderschatten. Heb je een klassiekere woning? Kies dan gerust een pvc-voordeur met sierlijsten (mouluren) in dezelfde kleur als de ramen. Frager Fralu en ANAF zorgen voor kwalitatieve sierlijsten. Hou je liever van strak en modern, dan kies je beter een moderne look voor zowel ramen en deuren. Ook aluminium is dan een uitstekende optie. Reken maar op Deceuninck voor je ramen en deuren. Heel wat tevreden klanten zijn je al voorgegaan.

Praktische video's tonen hoe je aluminium deuren meet en plaatst

video pvc deuren plaatsen

In de video's tonen we stapsgewijs hoe je aluminium deuren moet opmeten en plaatsen. Bekijk in de opleiding video's hoe je zelf moet plaatsen als een vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je aluminium deuren plaatsen

pvc deuren zelf plaatsen, opleiding pvc deuren plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Volg een workshop in onze opleidingsruimte in Bornem. Leer daar hoe je zelf aluminium deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Ontdek de aluminium deuren en de vele opties in de toonzaal

toonzaal pvc deuren aluplast

Alle aluminium deuren staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast

 

Waarom wij rekenen op Deceuninck

Als professionals willen we onze klanten natuurlijk topkwaliteit aanbieden. Dat is exact wat de Belgische fabrikant Deceuninck al jarenlang garandeert. Aluminium profielen van ongekende kwaliteit, tegen een heel betaalbare prijs. Deze Belgische fabrikant, ondertussen onderdeel van de Deceuninck groep, innoveert en voldoet aan de hoogste normen. Met profielen als Decalu88 Standaard, Decalu Entra Standaard en Decalu Entra Steel zet Deceuninck de standaard in de markt. Niet alleen voldoen deze profielen aan de hoogste normen en worden ze uitgebreid getest, ze zien er nog eens fantastisch uit ook. De mogelijkheden van Deceuninck zijn onbeperkt en ze vormen een genot om mee te werken. Heel wat vaklui wereldwijd rekenen net als ons op Deceuninck. We hebben er nog geen dag spijt van gehad.

Bekijk vandaag nog het onovertroffen aanbod aan aluminium ramen van Deceuninck op onze website, maak je keuze en bestel.

Meer over het merk Frager Fralu

De ruimste keuze, al meer dan 35 jaar op de markt en favoriet bij onze klanten. Frager Fralu is een referentie in de sector van sierdeurpanelen. Duurzaamheid en kwaliteit staan centraal bij deze fabrikant. Koppel daar nog de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding van Frager Fralu aan vast en je weet meteen waarom dit merk al toonaangevend is.

Meer over het merk ANAF

ANAF biedt een zeer ruime keuze aan sierdeurpanelen. Een uitstekende isolatie, een duurzaam productieproces en de meest uiteenlopende kleuren, het zijn maar enkele kenmerken van de deurpanelen van ANAF. Mondern, klassiek of retro, voor alle mogelijke stijlen kan je bij ANAF terecht. Een uitstekende service maakt het verhaal van deze fabrikant helemaal compleet.