Ramen en deuren van Kömmerling / Kommerling

 

 

Ramen en deuren van Schüco / Schuco

 

 

Ramen en deuren van Aluk / Blyweert

 

Onze troeven

 Topmerken aan fabrieksprijzen 
 Belgische kwaliteit
 Tot 15 jaar garantie
 Alle hulp voor zelfplaatsing
 Alle opties zijn voorgemonteerd
 

VIDEO: Zo kwaliteit herkennen

 

         ramen deuren kopen prijzen offerte

Houten ramen aan fabrieksprijzen

 Kies voor Belgische houten ramen
 Plaats zelf, met hulp op de werf
 Bespaar véél geld

 

Technische fiches (pdf)

Standaard houten raam (pdf)
Retro houten raam (pdf)

Houten ramen van Belgische makelij: Emac

Voor onze ramen kozen we heel bewust voor EMAC, al meer dan 25 jaar één van de onbetwiste marktleiders in België. Emac maakt ramen en deuren volgens hoogtechnologische standaards voor gewone, lage energie én passiefwoningen. Ze bieden ramen en deuren die kwaliteit, duurzaamheid en een topafwerking combineren. Wilt u weten wat houten ramen precies kosten? Bereken dan online de prijs van onze ramen.

Waarom voor hout kiezen

Hout is een materiaal dat zijn gelijke niet kent. Het is sterk, duurzaam en heeft een extreem hoge isolatiewaarde die u bij andere materialen niet vindt. Hout is van nature water- en winddicht en - als je de juiste houtsoorten kiest - erg duurzaam. Dus als je je houten ramen goed onderhoudt zit je voor jaren goed. Bovendien heeft hout ook een warme en natuurlijke uitstraling. Bereken gerust de online prijs voor houten ramen en deuren en bestel ze hier online. Lees hieronder alle voordelen van hout en twijfel niet langer. 

Houten ramen met het ATG-certificaat

Met het ATG-label kun je op beide oren slapen. Met andere woorden: je bent er zeker van dat je kwaliteit in huis haalt. Dit certificaat is een garantie dat onze ramen volgens de regels van de kunst gefabriceerd zijn én dat ze aan alle juiste eisen voldoen.

Wat is ATG?

Een ATG-certificaat houdt in dat een bouwproduct/systeem gunstig beoordeeld werd op gebruiksgeschiktheid voor een bepaalde toepassing. Het is een algemeen erkend kwaliteitslabel in de bouwsector. Het ATG-label houdt in dat er regelmatig controles worden uitgevoerd op het product/systeem.

 Extra sterk, extra licht

Dankzij de huidige technologische mogelijkheden (microtandwerk en ribbelfreestechniek) hebben houten ramen een mechanische weerstand die 2 maal zo hoog is als vroeger. Hierdoor wordt ook het 'werken' van het hout tegengegaan. Waardoor dan weer zeer elegante profielen ontwikkeld kunnen worden die een optimale lichtinval verzekeren. 

 Uitstekende akoestische en thermische isolator

Hout kan een uitstekend rapport voorleggen als het op thermische isolatie aankomt. Hout is immers een uitstekende isolator. De kans op koudebruggen is hierdoor enorm klein. Ook wat akoestische isolatie betreft scoort hout zeer goed tegenover zijn 'concurrenten', pvc en aluminium. De massa van hout zorgt ook voor zeer goed akoestische eigenschappen met een aangenaam geluiddempend effect. 

pvc raam, pvc ramen, kunststof raam

Montageklare 
Houten ramen vanaf €68,-
Ontdek ze in onze  webwinkel 

Kies voor hernieuwbaar materiaal (FSC - PEFC)

Als je voor houten ramen kiest, ga je voor een volledig hernieuwbaar en recycleerbaar materiaal. De houten ramen die je bij ons bestelt zijn bovendien volledig FSC-gelabeld. Dat wil zeggen dat het hout van onze ramen uit duurzaam beheerde bossen komt. 

Hout is vochtregulerend

Hout kan vocht opnemen en terug afgeven naargelang de omstandigheden in huis. Daardoor ontstaat er een beter en gezonder binnenklimaat van je huis. 

Betaalbare prijs/kwaliteit

Hout is niet het goedkoopste materiaal. Akkoord. Maar door de uitzonderlijke eigenschappen en kwaliteiten van houten ramen is de keuze voor dit materiaal zeer aantrekkelijk. Met andere woorden de verhouding prijs/kwaliteit van hout blijft uitermate interessant voor de zelfplaatser. Reken gerust je voordeel uit als je bij raamwinkel.be je houten ramen bestelt. 

Keuze uit 3 soorten hardhout

- Meranti "Dark Red Nemusu" (hardhout) - PEFC
- Sapelli (hardhout) - FSC
- Eik (hardhout) - FSC

 

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je houten ramen moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je ramen en deuren plaatsen

pvc ramen zelf plaatsen, opleiding pvc ramen plaatsen, pvc ramen en deuren leren plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf houten ramen en deuren kan plaatsen. workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc en aluminium ramen en deuren

toonzaal pvc ramen prijzen

Alle houten ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan je zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast