Houten ramen van Emac | online calculator

 Kies voor Belgische houten ramen
 Plaats zelf, met onze hulp op de werf
 Koop aan fabrieksprijzen en bespaar véél geld

Flexibel installatieproces voor houten ramen!

Ontdek de flexibiliteit en gemak van houten ramen met onze installatieservice! Bij ons heb je verschillende keuzes: installeer je houten ramen zelf, werk samen met ons team, of laat het volledig aan ons over!

Kies uit onze comfortdiensten   Jij, wij of Samen   Alles door ons
 De opmeting        
 Een defintieve opmeting van ramen en deuren   Doe jij of doen wij   Doen wij
 De plaatsing        
 Afvalcontainer voor oude ramen en deuren —Renovatie   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Uitbreken (met optioneel dagassistentie) —Renovatie   Doe jij (of samen)  
 Plaatsen (met optioneel dagassistentie)   Doe jij (of samen)  
 Uitbreken zonder jouw hulp (jij doet niets) —Renovatie     Doen wij
 Plaatsen zonder jouw hulp (jij doet niets     Doen wij
 De binnenafwerking        
 Binnenafwerking met pleister of dagkanten   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Opkitten met siliconen en PUR schuimen   Doe jij of doen wij   Doen wij

Heb je voorlopige (of definitieve) maten >>> 

     Maak offerte         Vraag offerte   

Doe-het-zelf, een beetje of niets: 5 populaire diensten in de ramen webshop

nameten van de ramen en deuren

Optie 1: Werfmeting

Ben je onzeker over de juiste afmetingen? Laat ons meten en verzeker jezelf van een foutloze productie.

we helpen met plaatsen van ramen en deuren

Optie 2: Installatie houten ramen

Bij ons heb je keuzes: laat ons alles installeren, help mee, of installeer alles zelf.

Vraag advies in een van onze toonzalen. Onze raamspecialisten helpen je graag verder.

Optie 3: Binnenafwerking houten ramen

Laat ons de binnenkant van de houten ramen en deuren afwerken met pleister of dagkantafwerkingen.

Online offerte calculator voor uw nieuwe ramen en deuren

Optie 4: Verwijdering oude ramen

Terwijl wij de oude ramen verwijderen en afvoeren, kun jij genieten van een kop koffie.

Optie 5: Afdichting en isolatie

Wij dichten de houten ramen buiten af met siliconen en isoleren de binnenkant met PUR-schuim.

 

Bereken je offerte in de ramen calculator

Onze ramen calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden van houten ramen. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.

Offerte calculator

Vragen over de nieuwste houten ramen? Kom naar onze toonzaal

Maak een afspraak met één van onze specialisten. Hij bespreekt de details van je project en informeert je over alle mogelijkheden van houten ramen en deuren.  

Vraag een afspraak

Technische fiches

Standaard houten raam (pdf)
Retro houten raam (pdf)

Houten ramen van Belgische makelij: Emac

Voor onze ramen kozen we heel bewust voor EMAC, al meer dan 25 jaar één van de onbetwiste marktleiders in België. Emac fabriceert ramen en deuren die voldoen aan de meest hoogtechnologische standaarden. Ze zijn dan ook geschikt voor gewone, lage energie én passiefwoningen. Emac is een garantie op kwaliteit, duurzaamheid en een topafwerking. Wil je weten wat deze ramen kosten? Gebruik onze online calculator en je weet het onmiddellijk!

EMAC: een toonaangevende speler in houten ramen

Al meer dan 25 jaar is Emac een toonaangevende speler in houten ramen. Deze Belgische fabrikant innoveert en blijft een voorloper in kwalitatieve houten ramen. Je mag rekenen op kwaliteit van Belgische makelij, oog voor precisie en het gebruik van de laatste hoogtechnologische processen.

De houten ramen van Emac zijn dan ook uitstekend geschikt voor het gebruik in lage-energie en zelfs in passieve woningen. Een garantie op een uitstekende isolatie. Naast een ruim gamma houten ramen, produceren ze bij Emac overigens ook pvc ramen.

Ben je op zoek naar kwalitatieve houten ramen, die voldoen aan de hoogste isolatienormen, dan is Emac een logische keuze. Niet alleen beschikken ze over een team gedreven vakspecialisten, hun houten ramen staan ook bekend als van topkwaliteit. Het design van de houten ramen van Emac moet overigens niet onderdoen voor de kwaliteit.

Gedurende het hele productieproces worden ook alle milieueisen gerespecteerd en Emac beschikt dan ook over heel wat certificaten die hun ecologische aanpak onderstrepen. Bekijk vandaag nog de profielen van Emac of bestel meteen online. Deze houten ramen zijn eenvoudig te monteren en gaan jaren mee!

Waarom kiezen voor hout?

Hout is een materiaal dat zijn gelijke niet kent. Het is sterk, duurzaam en heeft een extreem hoge isolatiewaarde die u bij andere materialen niet vindt. Hout is van nature water- en winddicht en - als je de juiste houtsoorten kiest - erg duurzaam. Dus als je je houten ramen goed onderhoudt zit je voor jaren goed. Bovendien heeft hout ook een warme en natuurlijke uitstraling. Bereken de prijs voor houten ramen en deuren en bestel ze hier online. Lees hieronder alle voordelen van hout en twijfel niet langer. Emac werkt enkel met de beste houtsoorten, waardoor je een optimaal resultaat realiseert.

Houten ramen met het ATG-certificaat

Met het ATG-label kun je op beide oren slapen. Met andere woorden: je bent er zeker van dat je kwaliteit in huis haalt. Dit certificaat is een garantie dat onze ramen volgens de regels van de kunst gefabriceerd zijn én dat ze aan alle juiste eisen voldoen.

Wat is ATG?

Een ATG-certificaat houdt in dat een bouwproduct/systeem gunstig beoordeeld werd op gebruiksgeschiktheid voor een bepaalde toepassing. Het is een algemeen erkend kwaliteitslabel in de bouwsector. Het ATG-label houdt in dat er regelmatig controles worden uitgevoerd op het product/systeem.

Extra sterk, extra licht

Dankzij de huidige technologische mogelijkheden (microtandwerk en ribbelfreestechniek) hebben houten ramen een mechanische weerstand die 2 maal zo hoog is als vroeger. Hierdoor wordt ook het 'weken' van het hout tegengegaan waardoor dan weer zeer elegante profielen ontwikkeld kunnen worden die een optimale lichtinval verzekeren.

Uitstekende akoestische en thermische isolator

Hout kan een uitstekend rapport voorleggen als het op thermische isolatie aankomt. Hout is immers een uitstekende isolator. De kans op koudebruggen is hierdoor enorm klein. Ook wat akoestische isolatie betreft scoort hout zeer goed tegenover zijn 'concurrenten', pvc en aluminium. De massa van hout zorgt ook voor zeer goed akoestische eigenschappen met een aangenaam geluiddempend effect. Door te kiezen voor de Emac houten ramen, kiest u niet enkel voor een mooi design, maar ook voor de ideale isolatie.


Bereken nu je besparing in de ramen calculator

Onze ramen calculator is meer dan een standaard webshop. Hij begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.  
>>> Bereken je ramen en deuren <<<
 


Kies voor hernieuwbaar materiaal (FSC - PEFC)

Als je voor houten ramen kiest, ga je voor een volledig hernieuwbaar en recycleerbaar materiaal. De houten ramen die je bij ons bestelt zijn bovendien volledig FSC-gelabeld. Dat wil zeggen dat het hout van onze ramen uit duurzaam beheerde bossen komt.

Hout is vochtregulerend

Hout kan vocht opnemen en terug afgeven naargelang de omstandigheden in huis. Daardoor ontstaat er een beter en gezonder binnenklimaat van je huis. 

Betaalbare prijs/kwaliteit

Hout is niet het goedkoopste materiaal. Akkoord, maar door de uitzonderlijke eigenschappen en kwaliteiten van houten ramen is de keuze voor dit materiaal zeer aantrekkelijk. Met andere woorden de verhouding prijs/kwaliteit van hout blijft uitermate interessant voor de zelfplaatser. Reken gerust je voordeel uit als je bij raamwinkel.be je houten ramen bestelt. Als je het totale plaatje bekijkt dan bieden onze Emac ramen een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding.

Keuze uit 3 soorten hardhout

- Meranti "Dark Red Nemusu" (hardhout) - PEFC
- Sapelli (hardhout) - FSC
- Eik (hardhout) - FSC

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je houten ramen moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je ramen en deuren plaatsen

pvc ramen zelf plaatsen, opleiding pvc ramen plaatsen, pvc ramen en deuren leren plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf houten ramen en deuren kan plaatsen. workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc en aluminium ramen en deuren

toonzaal pvc ramen prijzen

Alle houten ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan je zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast