Toonzaal Roeselare: ramen en deuren voor Brugge, Kortrijk en de kust

Maandag 5 oktober werken we uitzonderlijk achter gesloten deuren van 14 tot 17 uur en zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Woon je in West-Vlaanderen en ben je op zoek naar nieuwe ramen of deuren? Dan heb je geluk. In Roeselare vind je immers de fenomenale toonzaal van kwaliteitsvolle ramen en deuren. Je vindt er een ruim assortiment topmerken in alle maten en kleuren en dit tegen messcherpe prijzen.

Zelfplaatsers ontdekken hier de hemel op aarde, maar net zo goed kun je onze specialisten van Raamwinkel na het kiezen, inschakelen om je ramen en deuren te komen plaatsen voor regio Brugge, Kortrijk of Oostende. In de ruime omgeving ga je geen completer aanbod vinden en al zeker niet tegen fabrieksprijzen die we bij Raamwinkel hanteren.

toonzaal bornem

toonzaal ramen, toonzaal deuren, energiezuinige ramen en deuren, ramen en deuren, ramen, deuren

   Test de kwaliteit van onze ramen en deuren

   Bespreek er je project met een expert

   Ontdek er alle opties, kleuren en materialen

 

Adres toonzaal Roeselare

Rumbeeksegravier 166A, Roeselare

 

Openingsuren toonzaal Roeselare

Dinsdag en donderdag van 13 tot 17u, énkel op afspraak (uitzonderlijke richtlijnen overheid omtrent Corona-virus)
Zaterdag van 09u tot 12u, énkel op afspraak (uitzonderlijke richtlijnen overheid omtrent Corona-virus)
Neem contact voor een afspraak:

 


Ramen Brugge & Kortrijk op een steenworp

De toonzaal in Roeselare is vlot bereikbaar, dus ook als je bijvoorbeeld ramen en deuren in Brugge zoekt, is de stad vlot te bereiken. Er is een goede verbinding en in Brugge zelf vind je wellicht niet zo’n uitgebreid aanbod van ramen en deuren zoals bij ons. Heel wat mensen uit de regio Brugge of Kortrijk of zelfs van de kust halen hun ramen en deuren bij Raamwinkel in Roeselare. Logisch, want je betaalt een heel stuk minder voor dezelfde en zelfs nog betere kwaliteit van ramen.

Klanten getuigen

Het was eens goed om uitleg te krijgen van een vakman, in plaats van een verkoper.
— Vertongen B.

Gezien we zelf wilden plaatsen was het voor ons wel handig dat er een muur stond in de toonzaal. Zo konden we eens de uitleg krijgen waarop we moeten letten bij het plaatsen.
— Mertens A.

Gezien wij 15 ramen en deuren zullen kopen wouden we wel eerst de kwaliteit eens zien. Maar nu zijn we zeker overtuigd.
— Devos A.

Uitleg was vriendelijk professioneel, maar vooral eerlijk.
— Snijders O.

Alle twijfel is weg, wij zullen zeker bestellen
— Maertens K.

 


Snel van Kortrijk naar de toonzaal in Roeselare

Ook mensen uit Kortrijk vinden voor hun ramen en deuren de weg naar Roeselare. Ramen en deuren in Kortrijk vinden is immers geen makkelijke opgave. Een rasechte raamspecialist als Raamwinkel is moeilijk of helemaal niet te vinden. Van Kortrijk naar Roeselare rijden kost amper tijd en het loont zeker en vast de moeite. Nergens krijg je beter en vakkundig advies dan bij Raamwinkel. Ramen en deuren worden geleverd op de werf in Kortrijk of Brugge, maar net zo goed kom je ze afhalen. Om ramen en deuren in Brugge of Kortrijk te laten plaatsen kan je ook bij ons terecht.

Test alle ramen en deuren uit in onze showroom

Ben je niet voor online kopen en wil je de ramen en deuren eerst met je eigen ogen bekijken en vastnemen? Dat kan perfect in de toonzaal in Roeselare. Je bekijkt er de collectie en kunt rekenen op het advies van ervaren raamspecialisten. Hier staan vooral stielmannen voor u die zelf goed weten hoe ramen geplaatst moeten worden. Hier krijg je dan ook het beste advies over ramen en deuren in Roeselare, Kortrijk, Brugge of de Kust. Neem gerust je tijd en ontdek alle topmerken die in ons aanbod zitten. Leg de voor- en eventuele nadelen van pvc ramen, aluminium ramen en houten ramen naast elkaar en maak een weloverwogen keuze.

Kom kennismaken & kies voor Raamwinkel

Trek je voor je ramen en deuren naar Roeselare, laat je charmeren door de unieke aanpak van Raamwinkel en tik de voordeligste ramen en deuren in West-Vlaanderen op de kop. Hier koop jij de ramen en deuren die je nodig hebt aan een fractie van de prijs, zonder dat je moet inboeten aan kwaliteit. Raamwinkel.be is de voorbije jaren uitgegroeid tot dé specialist in ramen en deuren in West-Vlaanderen.