Iedereen zijn eigen (bouw)stijl

Ramen en deuren in alle stijlen en kleuren

Voor ramen en deuren in pvc en aluminium heb je afwerkingsmogelijkheden te over. Wat ook de stijl van je woning is, modern of traditioneel, er is altijd wel een afwerking die bij jouw stijl past. Kies je voor aluminium dan heb je zo maar even keuze tussen ruim 400 RAL-kleuren. Opteer je voor pvc dan heb je oneindig veel mogelijkheden om je eigenheid in je buitenschrijnwerk tot uiting te laten komen.

Pvc of aluminium ramen of deuren voor iedere stijl

Onze ramen en deuren in pvc of aluminium zijn goedkoop, hebben een hogere duurzaamheid én vergen minder onderhoud. Bovendien, door te kiezen voor ramen in pvc of aluminium kies je voor hoogwaardige isolatie en veiligheid. Onze ramen en deuren zijn van een gegarandeerde kwaliteit en passen bij elke bouwstijl. Plaats zelf, ontdek jouw besparing en bereken online jouw offerte, of leer foutloos plaatsen met een video of op een workshop. In onze open opleidingen tonen we de werking van je ramen en deuren zodat je zeker de juiste maten en ramen bestelt en de garantie geniet van een perfecte plaatsing.

 

De webwinkel biedt professionele kwaliteit aan fabrieksprijzen

ramen en deuren, offerte ramen, offerte deuren, offerte ramen en deuren, ramen en deuren prijzen, ramen kopen, deuren kopen

Koop je ramen en deuren van professionele kwaliteit rechtstreeks aan Raamwinkel en geniet zo tot 50% korting. Zo bespaar je op de prijs, maar niet op kwaliteit.

ramen en deuren, offerte ramen en deuren, prijzen ramen en deuren, ramen en deuren kopen

 

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je ramen en deuren moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je ramen en deuren plaatsen

ramen zelf plaatsen, opleiding ramen plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf PVC en aluminium ramen en deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc en aluminium ramen en deuren

toonzaal ramen en deuren aluplast en aliplast

Alle ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan u zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast