PVC ramen van Schüco & Kömmerling | online calculator

 PVC ramen van 2 grote topmerken: Schüco en Kömmerling
 Maatwerk PVC ramen, wij meten én helpen plaatsen
 Koop aan fabrieksprijzen, en bespaar veel geld

Plaats je PVC ramen zelf, samen, of laat alles over aan ons!

Ontdek de ultieme flexibiliteit bij het plaatsen van je PVC-ramen! Of je nu de voorkeur geeft aan zelfinstallatie, een samenwerking met ons team verkiest, of liever alles overlaat aan onze expertise, wij bieden de oplossing die perfect aansluit op jouw behoeften.

Kies uit onze comfortdiensten   Jij, wij of Samen   Alles door ons
 De opmeting        
 Een defintieve opmeting van ramen en deuren   Doe jij of doen wij   Doen wij
 De plaatsing        
 Afvalcontainer voor oude ramen en deuren —Renovatie   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Uitbreken (met optioneel dagassistentie) —Renovatie   Doe jij (of samen)  
 Plaatsen (met optioneel dagassistentie)   Doe jij (of samen)  
 Uitbreken zonder jouw hulp (jij doet niets) —Renovatie     Doen wij
 Plaatsen zonder jouw hulp (jij doet niets     Doen wij
 De binnenafwerking        
 Binnenafwerking met pleister of dagkanten   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Opkitten met siliconen en PUR schuimen   Doe jij of doen wij   Doen wij

Heb je voorlopige (of definitieve) maten >>> 

     Maak offerte         Vraag offerte   

Doe-het-zelf, een beetje of niets: 5 populaire diensten in de pvc ramen webshop

nameten van de ramen en deuren

Optie 1: Opmeting ramen

Ben je onzeker over de juiste afmetingen? Laat ons ze voor je meten en garandeer jezelf een foutloze productie van je pvc ramen.

we helpen met plaatsen van ramen en deuren

Optie 2: Plaatsing van je pvc ramen

Bij ons heb je de keuze: laat je pvc ramen plaatsen, help mee, of plaats alles zelf.

Vraag advies in een van onze toonzalen. Onze raamspecialisten helpen je graag verder.

Optie 3: Afwerking binnen

Laat ons de binnenkant van de pvc ramen en deuren afwerken met pleister of dagkantafwerkingen.

Online offerte calculator voor uw nieuwe ramen en deuren

Optie 4: Uitbreken oude ramen

Terwijl wij de oude ramen verwijderen en afvoeren, kun jij genieten van een warme kop koffie.

Optie 5: Afkitten van je PVC ramen

Wij dichten de nieuwe PVC-ramen buiten af met siliconen en vullen de binnenkant op met PUR-schuim.

 

 

Serge Vanhaverbeke, Zaakvoerder van Raamwinkel"KWALITEIT" klinkt hol of vol? Let op voor brol…

Het ene pvc-raam is het andere niet. Bovendien is het niet altijd evident om pvc ramen te vergelijken. Tussen alle mooie marketingpraatjes door blijft er één waarheid over: je wil dat je pvc ramen meer dan 20 jaar meegaan. Dit zowel naar functionaliteit, kleurvastheid en slijtvastheid. Het is tenslotte een behoorlijke investering. Daarom    wil je zeker zijn van je nieuwe pvc ramen. Dat is begrijpelijk! Net omdat het ook een hoge investering is, wil je zoveel mogelijk waar voor je geld, maar hoe evalueer je dat als je ramen en deuren slechts 1 keer in je leven zal aankopen? Laat ons daarbij helpen! Niet alles is brol, uiteraard niet, maar ook niet alle marketingbeloftes zijn garantie voor kwaliteit. Wij testen onze pvc ramen en de producten van onze leveranciers in de labo's van de KU Leuven en KU Gent. We hanteren de hoogste kwaliteitstandaarden en bieden zonder twijfel de beste kwaliteit in het aanbod. Bij Raamwinkel kan je op je twee oren slapen: je krijgt nergens betere ramen en deuren voor je geld en we zijn helemaal niet duur. Daarom kopen ook veel professionele plaatsers hun ramen bij ons.

— Serge Vanhaverbeke, zaakvoerder

Kom langs in onze toonzaal om uw PVC ramen in het echt te zienVragen? Kom naar een toonzaal

Maak een afspraak met één van onze specialisten. Hij bespreekt de details van je project en informeert je over alle mogelijkheden over pvc ramen.  

Vraag een afspraak 


Kwaliteit ramen herkennen:


 

PVC ramen van Duitse topmerken: Kömmerling & Schüco

Ben je op zoek naar kwalitatieve ramen en deuren uit pvc of kunststof dan zit je goed bij ons. Met toonaangevende merken als Kömmerling en Schüco kies je voor topkwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs. Deze prijs kan je overigens online berekenen. Zo ken je onmiddellijk de prijs van je pvc of kunststof ramen en bestel je ze online. Pvc ramen hebben immers heel wat voordelen ten opzichte van andere materialen.

Bereken uw PVC ramen met onze ramen calculatorBereken je offerte in de ramen calculator

Onze ramen calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.

 Offerte calculator

Standaard een goed uitgerust pvc raam

Een standaard goed uitgerust PVC raam - Bestel uw pvc ramen online


Met staal verstevigde profielen

Kunststof en pvc ramen worden verstevigd met staal. Al onze pvc ramen hebben een verstevigd stalen binnenkader. Zo ben je zeker dat je pvc raam jaren meegaan.

Hoge isolatiewaarde

Zowel de ramen van Schüco als Kömmerling voldoen aan de hoogste isolatienormen. PVC isoleert trouwens van nature uit al uitstekend. De Kömmerling 76 is zelfs de beste in zijn klasse met een Uf waarde van 1,1 W2/mk. En dat is belangrijk want de isolatiewaarde van je raamprofielen heeft een grote invloed op de energieprestatie van je woning. Wil je een energiezuinig huis? Dan is pvc een zeer interessante optie.

PVC ramen zijn onderhoudsvriendelijk

Wist je dat pvc ramen – in tegenstelling tot andere ramen – amper onderhoud vergen. Geen gedoe meer met schilderen, schuren of lakken. Je maakt ramen of deuren simpelweg schoon met een spons, water en een beetje detergent. Onze ramen staan altijd te blinken! Dit betekent dat u minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud en meer tijd hebt om te genieten van het uitzicht en het natuurlijke licht dat wordt binnengebracht. Kies voor PVC-ramen om het uiterlijk en de prestaties van uw huis te verbeteren. Ervaar de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en energie-efficiëntie die PVC ramen te bieden hebben.

Betaalbare prijs/kwaliteit met PVC ramen

En, last but not least, pvc is zeer betaalbaar. PVC is een relatief goedkope grondstof ten opzichte van aluminium. De profielen worden wel met staal versterkt om duurzaamheid en inbraakbeveiliging te verhogen. Wij bieden deze ramen aan, aan groothandel prijzen. Heb je goedkoper gevonden? Controleer dan zeker indien de ramen voldoende staal bevatten, EPDM dichtingen hebben (geen kunststof) en voldoende robuust zijn. Onze top kwaliteit bieden we aan groothandel prijzen aan. Daarom betaal je al snel 25 tot 50% minder. Wij hebben de scherpste prijzen voor alle ramen van Schüco, Kömmerling en Deceuninck.

 

Je hebt pvc ramen en de pvc-ramen van onze topmerken

Nu je de voordelen van pvc kent, kunnen we je met een gerust hart onze merken Kömmerling en Schüco voorstellen. Want pvc mag dan een geweldig materiaal zijn, toch zijn er veel verschillen in kwaliteit. Wij hebben heel bewust gekozen voor deze 2 merken. Kömmerling en Schüco zijn dé referenties in PVC raamprofielen. Niet alleen in België, ook wereldwijd. Onze merken kan je overigens ontdekken in onze toonzaal.

De raamprofielen van Kömmerling, worden standaard met hoog rendement glas geleverd met een Ug-waarde van 1,0 W/m2K. Het spreekt dan ook voor zich dat onze raamprofielen qua energiewaarde hierop afgestemd zijn.

De ramen van Schüco moeten hier overigens niet voor onderdoen. Hierboven spraken we al over hoe onderhoudsvriendelijkheid en inbraakveilig pvc-raamprofielen zijn. Welnu, Schüco doet er nog een schepje bovenop. Hun raamprofielen zijn hoogwaardig afgewerkt met een extra beschermende Renolit-folie die je ramen tegen alle weersomstandigheden beschermt. Voor een optimale kwaliteit die een jarenlange levensduur garandeert. Daarom krijg je niet minder dan 10 jaar garantie op onze raamprofielen. Zowel op stevigheid als op kleurvastheid.

Liever aluminium? Ontdek hier de voordelen van aluminium ramen.

 

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je pvc ramen moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer PVC ramen en deuren plaatsen

pvc ramen zelf plaatsen, opleiding pvc ramen plaatsen, pvc ramen en deuren leren plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf PVC ramen en deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc ramen en deuren

toonzaal pvc ramen prijzen

Alle PVC ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan je zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast

 

Kömmerling PVC ramen

Wie kwalitatieve pvc ramen zegt, komt al snel terecht bij Kömmerling. Deze fabrikant staat immers al jaren bekend als dé referentie in kunststof pvc ramen. Deze Duitse fabrikant hanteert dan ook al jaren de hoogste standaarden qua kwaliteitsnormen en biedt een sluitende garantie op duurzame kwaliteit en design.

Als toonaangevende fabrikant in pvc ramen leveren ze niet enkel dag in dag uit topkwaliteit, maar hechten ze ook veel belang aan het milieu. Kömmerling hanteert een strikt intern kwaliteitssysteem, wat resulteerde in een ISO 9001-certificaat.

Ondertussen is Kömmerling wereldwijd actief en onderscheiden ze zich met de kwaliteit van hun profielen. Deze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en isoleren uitstekend. Dit heeft een onmiddellijk invloed op het energieverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van het design.

Of je nu kiest voor de 76AD of 76MD profielen, alle profielen zijn stuk voor stuk uitgebreid getest en bieden kwaliteitsvolle oplossingen. Bij Raamwinkel bieden we als ramen groothandel de scherpste prijs en het ruimste assortiment aan pvc ramen van Kömmerling.

pvc raam, pvc ramen, kunststof raam

PVC ramen, 
montageklaar vanaf €58,-
Ontdek ze nu in onze  webwinkel 

 

Schüco biedt een waaier aan pvc ramen en pvc schuiframen

Deze wereldwijde speler in pvc ramen en schuiframen stelt de allerhoogste eisen als het op design, comfort en veiligheid op aankomt. Daarnaast heeft Schüco ook oog voor de energiezuinigheid van hun pvc ramen en zetten ze de toon op dit vlak. Wereldwijd maken duizenden gezinnen dan ook gebruik van de pvc ramen van deze specialist.

Deze fabrikant telt maar liefst 12.000 partners en is actief in meer dan 80 landen. De Schüco pvc ramen vind je dan ook over de hele wereld. Als innovatieve speler ontwikkelen ze hun pvc ramen steeds verder en beschik je als klant steeds over de nieuwste technologie. Daarnaast heb je ongekende mogelijkheden op het vlak van design, kleuren en maatwerk. De Schüco pvc ramen vallen te integreren in elke bouwstijl en ongetwijfeld vind je de perfecte profielen ongeacht je smaak.

Ook de schuiframen voldoen stuk voor stuk aan de hedendaagse normen en zijn uitgebreid getest. Uiteraard zijn alle pvc raamprofielen in verschillende maten, kleuren en vormen beschikbaar, zodat je deze steeds naadloos kan afstemmen bij de bouwstijl van je woning. Wil je een kwalitatieve oplossingen voor je woning zonder je blauw te betalen, dan zijn de Schüco pvc ramen de perfecte oplossing.

Bovendien mag je ook qua veiligheid met de PVC schuiframen van Schüco op beide oren slapen. Moderne sluitingen zorgen voor de nodige zekerheid. 

Meer weten over Schüco? Contacteer ons direct!