AAA+ merken ramen & deuren

Ramen en deuren van Kömmerling / Kommerling

 

Ramen en deuren van Schüco / Schuco

 

Ramen en deuren van Aluk / Blyweert

 

Tips van de week #Dobbit TV

Tip#1 Het verschil tussen Alu en PVC
Tip#2 Hoe de isolatiewaarde bepalen
Tip#3 Waarop letten bij de aankoop
Tip#4 Waarop letten bij het zelf opmeten
Tip#5 Hoe weet je of je zelf kan plaatsen
Tip#6 Waarop letten bij zelfplaatsing
Tip#7 Wat bepaalt het uitzicht
Tip#8 Welk glas kiezen

Populaire diensten

 Nameting
 Hulp op de werf
 Gratis opleiding
 Handleidingen
 Instructievideo's
 

>>> Bereken je offerte <<<

 

Webshop PVC ramen van Schüco en Kömmerling met opmeting en plaatsing

 Koop tegen fabrieksprijzen
 Verminder je energiefactuur
 Plaats zelf, of met onze hulp

 

Kies pvc ramen van Duitse topmerken: Kömmerling & Schüco

Ben je op zoek naar kwalitatieve ramen en deuren uit pvc of kunststof dan zit je goed bij ons. Met toonaangevende merken als Kömmerling en Schüco kies je voor topkwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs. Deze prijs kan je overigens online berekenen. Zo ken je onmiddellijk de prijs van je pvc of kunststof ramen en bestel je ze online. Pvc ramen hebben immers heel wat voordelen ten opzichte van andere materialen.

Standaard een goed uitgerust pvc raam

pvc ramen prijzen, pvc ramen en deuren, kommerling, raamwinkel

 Met staal verstevigde profielen

Kunststof en pvc ramen worden verstevigd met staal. Al onze pvc ramen hebben een verstevigd stalen binnenkader. Zo ben je zeker dat je pvc raam jaren meegaan.

 Hoge isolatiewaarde

Zowel de ramen van Schüco als Kömmerling voldoen aan de hoogste isolatienormen. Pvc isoleert trouwens van nature uit al uitstekend. De Kömmerling 76 is zelfs de beste in zijn klasse met een Uf waarde van 1,1 W2/mk. En dat is belangrijk want de isolatiewaarde van je raamprofielen heeft een grote invloed op de energieprestatie van je woning. Wil je een energiezuinig huis? Dan is pvc een zeer interessante optie.

 Onderhoudsvriendelijk

Wist je dat pcv ramen – in tegenstelling tot andere ramen – amper onderhoud vergen. Geen gedoe meer met schilderen, schuren of lakken. Je maakt ramen of deuren simpelweg schoon met een spons, water en een beetje detergent. Onze ramen staan altijd te blinken!

 Betaalbare prijs/kwaliteit

En, last but not least, pvc is zeer betaalbaar. Het is een relatief goedkope grondstof en de profielen wordt bovendien met staal versterkt om duurzaamheid en inbraakbeveiliging te verhogen. Kwaliteit die je al snel 25% minder betaalt. Wij hebben dan ook de scherpste prijzen voor alle ramen van Schüco, Kömmerling en Blyweert.

pvc raam, pvc ramen, kunststof raam

Montageklare 
pvc ramen vanaf €58,-
Ontdek ze in onze  webwinkel 

 

Je hebt pvc ramen en de pvc-ramen van onze topmerken

Nu je de voordelen van pvc kent, kunnen we je met een gerust hart onze merken Kömmerling en Schüco voorstellen. Want pvc mag dan een geweldig materiaal zijn, toch zijn er veel verschillen in kwaliteit. Wij hebben heel bewust gekozen voor deze 2 merken. Kömmerling en Schüco zijn dé referenties in PVC raamprofielen. Niet alleen in België, ook wereldwijd. Onze merken kan je overigens ontdekken in onze toonzaal.

De raamprofielen van Kömmerling, worden standaard geleverd met 4/15/4 hoog rendement glas met een Ug-waarde van 1,1 W/m2K. Het spreekt dan ook voor zich dat onze raamprofielen qua energiewaarde hierop afgestemd zijn.

De ramen van Schüco moeten hier overigens niet voor onderdoen. Hierboven spraken we al over hoe onderhoudsvriendelijkheid en inbraakveilig pvc-raamprofielen zijn. Welnu, Schüco doet er nog een schepje bovenop. Hun raamprofielen zijn hoogwaardig afgewerkt met een extra beschermende Renolit-folie die je ramen tegen alle weersomstandigheden beschermt. Voor een optimale kwaliteit die een jarenlange levensduur garandeert. Daarom krijg je niet minder dan 15 jaar garantie op onze raamprofielen. Zowel op stevigheid als op kleurvastheid.

Liever aluminium? Ontdek hier de voordelen van aluminium ramen.

 

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je pvc ramen moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer PVC ramen en deuren plaatsen

pvc ramen zelf plaatsen, opleiding pvc ramen plaatsen, pvc ramen en deuren leren plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf PVC ramen en deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc ramen en deuren

toonzaal pvc ramen prijzen

Alle PVC ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan je zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast

 

Kömmerling PVC ramen

Wie kwalitatieve pvc ramen zegt, komt al snel terecht bij Kömmerling. Deze fabrikant staat immers al jaren bekend als dé referentie in kunststof pvc ramen. Deze Duitse fabrikant hanteert dan ook al jaren de hoogste standaarden qua kwaliteitsnormen en biedt een sluitende garantie op duurzame kwaliteit en design.

Als toonaangevende fabrikant in pvc ramen leveren ze niet enkel dag in dag uit topkwaliteit, maar hechten ze ook veel belang aan het milieu. Kömmerling hanteert een strikt intern kwaliteitssysteem, wat resulteerde in een ISO 9001-certificaat.

Ondertussen is Kömmerling wereldwijd actief en onderscheiden ze zich met de kwaliteit van hun profielen. Deze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en isoleren uitstekend. Dit heeft een onmiddellijk invloed op het energieverbruik, zonder dat dit ten koste gaat van het design.

Of je nu kiest voor de EuroFutur of K-vision profielen, alle profielen zijn stuk voor stuk uitgebreid getest en bieden kwaliteitsvolle oplossingen. Bij Raamwinkel bieden we de scherpste prijs en het ruimste assortiment aan pvc ramen van Kömmerling.

pvc raam, pvc ramen, kunststof raam

PVC ramen, 
montageklaar vanaf €58,-
Ontdek ze nu in onze  webwinkel 

 

Schüco biedt een waaier aan pvc ramen en pvc schuiframen

Deze wereldwijde speler in pvc ramen en schuiframen stelt de allerhoogste eisen als het op design, comfort en veiligheid op aankomt. Daarnaast heeft Schüco ook oog voor de energiezuinigheid van hun pvc ramen en zetten ze de toon op dit vlak. Wereldwijd maken duizenden gezinnen dan ook gebruik van de pvc ramen van deze specialist.

Deze fabrikant telt maar liefst 12.000 partners en is actief in meer dan 80 landen. De Schüco pvc ramen vind je dan ook over de hele wereld. Als innovatieve speler ontwikkelen ze hun pvc ramen steeds verder en beschik je als klant steeds over de nieuwste technologie. Daarnaast heb je ongekende mogelijkheden op het vlak van design, kleuren en maatwerk. De Schüco pvc ramen vallen te integreren in elke bouwstijl en ongetwijfeld vind je de perfecte profielen ongeacht je smaak.

Ook de schuiframen voldoen stuk voor stuk aan de hedendaagse normen en zijn uitgebreid getest. Uiteraard zijn alle pvc raamprofielen in verschillende maten, kleuren en vormen beschikbaar, zodat je deze steeds naadloos kan afstemmen bij de bouwstijl van je woning. Wil je een kwalitatieve oplossingen voor je woning zonder je blauw te betalen, dan zijn de Schüco pvc ramen de perfecte oplossing.

Bovendien mag je ook qua veiligheid met de PVC schuiframen van Schüco op beide oren slapen. Moderne sluitingen zorgen voor de nodige zekerheid. Indien gewenst bieden ze ook geïntegreerde open- en sluitcontrole met signaleringsfunctie. Zo sluiten de schuiframen zich bijvoorbeeld vanzelf als je de woning verlaat. Optimaal comfort en de perfecte veiligheid. 

Meer weten over Schüco? Contacteer ons direct!