Onze troeven

 Koop aan fabrieksprijzen 
 Belgische kwaliteit
 Tot 15 jaar garantie
 Alle hulp voor zelfplaatsing
 Alle opties zijn voorgemonteerd
 

VIDEO: Zo kwaliteit herkennen

 

         ramen deuren kopen prijzen offerte

Plaats zelf PVC ramen, mét onze hulp

 Koop tegen fabrieksprijzen
 Verminder je energiefactuur
 Plaats zelf, of met onze hulp

 

Kies pvc ramen van een Duits topmerk: KOMMERLING

Onze ramen en deuren gemaakt uit pvc of kunststof behoren zonder meer tot de beste op de markt. Bereken online de prijs voor een Pvc of kunststof ramen en bestel ze online. Want pvc is dan ook een materiaal uit de duizend. En dat is niet verwonderlijk. Want pvc ramen bieden veel voordelen tegenover andere traditionele materialen. Bovendien hebben we standaard een bijzonder goed uitgerust pvc raam, en zijn er nog vele opties mogelijk. Ontdek ze hieronder.

 Standaard een goed uitgerust pvc raam

pvc ramen prijzen, pvc ramen en deuren, kommerling, raamwinkel

 Met staal verstevigde profielen

Kunststof of pvc moet verstevigd worden met staal. Al onze ramen hebben dergelijk stalen binnenkader. Hierdoor ben je zeker dat je pvc ramen vele jaren zullen dienen.

 Hoge isolatiewaarde

Raamprofielen in pvc kunnen een zeer gunstige U-waarde voorleggen. In mensentaal betekent dit gewoon dat pvc bijzonder goed isoleert. De Kômmerling 76 is zelfs de beste in zijn klasse met een Uf waarde van 1,1 W2/mk. En dat is belangrijk want de isolatiewaarde van je raamprofielen heeft een grote invloed op de energieprestatie van je woning. Wil je een energiezuinig huis? Dan is pvc een zeer interessante optie.

 Onderhoudsvriendelijk

Veel mensen onderschatten het onderhoud dat raamprofielen vergt. Tenzij je voor pvc kiest. Want pvc is zeer onderhoudsvriendelijk. Geen gedoe meer met schilderen, schuren of lakken. Je maakt ramen of deuren simpelweg schoon met een spons, water en een beetje detergent. En… klaar is kees.

 Betaalbare prijs/kwaliteit

En, last but not least, pvc is zeer betaalbaar. Het is een relatief goedkope grondstof en de profielen wordt bovendien met staal versterkt om duurzaamheid en inbraakbeveiliging te verhogen. Kwaliteit die je al snel 25% minder betaalt. 

pvc raam, pvc ramen, kunststof raam

Montageklare 
pvc ramen vanaf €58,-
Ontdek ze in onze  webwinkel 

Je hebt "pvc-ramen" en onze "pvc-ramen van Kômmerling"

Nu je de voordelen van pvc kent, kunnen we je met een gerust hart Kômmerling voorstellen. Want pvc mag dan een geweldig materiaal zijn, toch zijn er veel verschillen in kwaliteit. Wij hebben heel bewust gekozen voor Kômmerling. Kômmerling, dé referentie in raamprofielen in Duitsland. Als je weet wat kwaliteit voor onze oosterburen betekent, dan besef je meteen dat je met Kômmerling een topmerk in huis haalt. Een merk dat niets aan het toeval overlaat. Dit kan je zelf ontdekken in onze toonzaal. De raamprofielen van Kômmerling worden standaard geleverd met 4/15/4 hoogrendements glas met een Ug-waarde van 1,1 W/m2K. Het spreekt dan ook voor zich dat onze raamprofielen qua energiewaarde hierop afgestemd zijn. Hierboven spraken we al over hoe onderhoudsvriendelijkheid en inbraakveilig pvc-raamprofielen zijn. Welnu, Kômmerling doet er nog een schepje bovenop. Hun raamprofielen zijn hoogwaardig afgewerkt met een extra beschermende Renolit-folie die je ramen tegen alle weersomstandigheden beschermt. Voor een optimale kwaliteit die een jarenlange levensduur garandeert. Daarom krijg je niet minder dan 15 jaar garantie op onze raamprofielen. Zowel op stevigheid als op kleurvastheid. Liever aluminium? Ontdek hier de voordelen van aluminium ramen.

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je pvc ramen moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer PVC ramen en deuren plaatsen

pvc ramen zelf plaatsen, opleiding pvc ramen plaatsen, pvc ramen en deuren leren plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf PVC ramen en deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc ramen en deuren

toonzaal pvc ramen prijzen

Alle PVC ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan je zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast