Alle ramen en deuren zijn perfect op maat gemaakt

Méér dan "zomaar een raam of een deur"

In de vrije handel en bij doe-het-zelf zaken vind je soms standaard ramen en deuren in om zelf te plaatsen aan zeer lage prijzen. Toch leert de praktijk ons dat elk raam en elke deur verschillend zijn. Qua maat, maar ook naar afwerking. Opties als kleur, afwerking, type profielen, … bepalen veelal de esthetische kant, maar ook het technische luik zoals verhogingsprofielen, overbruggingsdorpels, rolluiken,… zullen zeer bepalend zijn voor een vlotte plaatsing. Bovendien geven wij maar liefst 15 jaar garantie, dit komt omdat wij ramen en deuren kunnen leveren van professionele kwaliteit. Met de hoogste normen naar isolatie en inbraakveiligheid. Dus als je een perfecte dichting en afwerking wil, van Duitse en Belgische makelij, dan kan je maar beter je ramen of deuren op maat laten maken op Raamwinkel. Bovendien is dit ook veiliger én maakt het jouw huis mooier.

Kies slim, kies raamwinkel

Kies voor ramen en deuren in pvc of aluminium van raamwinkel, want wij hebben ramen en deuren die passen bij elke bouwstijl. Het inbraakveilig beslag en hoogwaardig glas zorgt ervoor dat je niet enkel een esthetische oplossing hebt, maar ook een veilige. Bij raamwinkel.be vind je ramen en deuren van professionele kwaliteit tegen fabrieksprijzen. Het beste bewijs? Wij leveren ook aan professionele plaatsers. Voor de profielen van onze producten gebruiken we Aliplast en Aluplast, twee topmerken met een uitstekende reputatie op de markt. Ook voor het glas sluiten we geen compromissen. Jouw ramen en deuren worden altijd geleverd met hoogwaardig glas met een uitstekende isolatiewaarde en sterke geluidsdemping. Wil je zeker zijn dat je juist hebt opgemeten? Laat onze expert dan nameten!

 

De webwinkel biedt professionele kwaliteit aan fabrieksprijzen

ramen en deuren, offerte ramen, offerte deuren, offerte ramen en deuren, ramen en deuren prijzen, ramen kopen, deuren kopen

Koop je ramen en deuren van professionele kwaliteit rechtstreeks aan Raamwinkel en geniet zo tot 50% korting. Zo bespaar je op de prijs, maar niet op kwaliteit.

ramen en deuren, offerte ramen en deuren, prijzen ramen en deuren, ramen en deuren kopen

 

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je ramen en deuren moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je ramen en deuren plaatsen

ramen zelf plaatsen, opleiding ramen plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf PVC en aluminium ramen en deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc en aluminium ramen en deuren

toonzaal ramen en deuren aluplast en aliplast

Alle ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan u zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast