Ramen en deuren fabrieks-prijzen webshop
met opmeting en plaatsing

 Energiezuinige ramen van topmerken
 Leer zelf plaatsen: video's, opleidingen, workshops …
 Bespaar tot 50% op je ramen - Bereken uw prijs online

Bereken je prijs in de ramen calculator

Onze ramen calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, bespaar heel veel geld en ontdek de prijs van je nieuwe ramen.

Offerte calculator

Vragen? Kom naar een toonzaal

Maak een afspraak met één van onze specialisten. Hij bespreekt de details van je project, informeert je over alle mogelijkheden en berekent samen met jouw de prijs van je nieuwe ramen.  

Vraag een afspraak

NOG GOEDKOPER GEVONDEN? LET TOCH MAAR OP!

Alle type ramen en deuren bij Raamwinkel (behalve de CT70 van Schüco) zijn gemaakt op basis van recent ontwikkelde profielsystemen. De Kömmerling 76AD/MD is van 2018, de Schüco living is van 2019, de aluminium MINIMA-reeks van Deceuninck en Peeters in aluminium is van 2020… Dat heeft als voordeel dat die reeksen bij Raamwinkel voorzien zijn van de meest recente 'technologie en inzichten' naar stabiliteit, isolatie, duurzaamheid… Bovendien investeren onze fabrikanten veel geld in hun de profielsystemen, waardoor ze gemiddeld 10 jaar op de markt moeten blijven. Dus ook daar zitten we bij Raamwinkel goed: nieuw en nog lang in het aanbod! Als je nog goedkoper hebt gevonden dan Raamwinkel dan is dat doorgaans omdat de profielen/systemen gebaseerd zijn op verouderde technologieën waarbij de investering van de fabrikant al lang is afgeschreven. Wij zien nu nog steeds pvc- en aluminiumsystemen op de markt die al ouder zijn dan 15 jaar. Om de prijs extra te drukken wordt er bovendien geen of lichter staal gebruikt (1 mm i.p.v. 2 mm) en/of enkel een L-ijzer in plaats van een gesloten O-buis. Ook dichtingen van plastiek in plaats van echt rubber maken ramen prijzen goedkoper, maar ook minder duurzaam. Bij Raamwinkel zit je met de prijs-kwaliteitverhouding altijd in de beste positie én bovendien bieden we deze profielen nog jaren aan. Twijfel je of je appelen met appelen vergelijkt? Neem contact op met onze diensten of kom eens naar een toonzaal. We zullen in alle eerlijkheid de gelijkenissen, maar ook de verschillen duiden.

— Serge Vanhaverbeke, zaakvoerder

 

Bespaar op prijs van ramen, niet op kwaliteit.

Bij ons vind je de beste prijzen voor kwalitatieve, energiezuinige en robuuste pvc ramen, houten ramen en aluminium ramen. Al meer dan 20 jaar leveren wij buitenschrijnwerk aan professionele plaatsers die elke dag kiezen voor producten van topkwaliteit.

Topkwaliteit voor professionals en… doe-het-zelvers!

Vanaf nu leveren we ook aan mensen zoals jij: prijsbewuste doe-het-zelvers die niet willen inboeten aan kwaliteit. Zelfplaatsers die bewust kiezen om zelf deuren of ramen te plaatsen om op die manier veel geld te besparen. Goedkoop betekent bij Raamwinkel: geen compromissen over kwaliteit. Voor de profielen van onze ramen hebben wij daarom gekozen voor 3 topmerken: EMAC, Deceuninck en Kômmerling. Dezelfde topmerken voor onze houten deurenaluminium deuren en aluminium ramen. In onze fabriek worden deze profielen gebruikt om jouw ramen en deuren op maat te maken. Onze ramen en schuiframen zijn goedkoop, maar standaard uitgerust van meerdere kamers en EPDM dichtingen, hoogwaardig glas en professionele inbraakbeveiliging. Ze voldoen aan de strengste normen inzake milieu en energie. Daarnaast kan je door de haast eindeloze reeks opties je eigen ramen volledig samenstellen naar jouw zin: met of zonder rolluiken, vliegenramen, extra isolatie of andere types glas … Dat klinkt duur, niet? En tòch betaal je veel minder dan elders. Waarom zijn we dan goedkoper? Dat is heel eenvoudig. Omdat we rechtstreeks werken. Zonder tussenpersonen. Je betaalt dus altijd enkel de grondhandel prijs. We hebben niet geïnvesteerd in een netwerk van winkels, showrooms en doorverkopers. We bieden onze ramen rechtstreeks aan via onze webwinkel. En dat voel jij onmiddellijk in je budget. Gemiddeld zijn we 25% goedkoper. Je zal het snel merken als je je maten ingeeft in de webwinkel en je offerte berekent. En als je alles zelf plaatst kan je tot 50% besparen op je budget van je buitenschrijnwerk.


Bereken nu je besparing in de ramen calculator

Onze ramen calculator is meer dan een standaard webshop. Hij begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.  
>>> Bereken je ramen en deuren <<<
 


Profielen van een Belgische en Duitse top merken

De pvc-profielen worden ontwikkeld door Kômmerling, een Duits topmerk. Ze scoren zeer goed op het gebied van thermische en akoestische isolatie. Deceuninck, een belangrijke Belgische producent, levert onze aluminium profielen. Dit bedrijf staat bekend om zijn kwalitatieve afwerking en uitstekende thermische isolatie. En, last but not least, onze houten profielen worden geleverd door Emac, één van de meeste toonaangevende bedrijven voor houten ramen in deze sector

Goedkope professionele ramen en deuren aan fabrieksprijzen

Dus, wil je besparen op energie én op de aankoopprijs? Dan biedt raamwinkel.be de ideale oplossing voor doe-het-zelvers die goedkoop professionele ramen en deuren in hout, aluminium en pvc willen kopen aan fabrieksprijzen of groothandelprijzen om ze dan zelf te plaatsen. En dat is niet alles. Je staat er niet alleen voor. We zorgen ook nog voor de nodige opleiding. We organiseren regelmatig workshops en bieden instructievideo's aan om iedereen zo goed mogelijk op weg te helpen. Want we gaan enkel voor het beste resultaat. Bereken op raamwinkel.be zelf je besparing voor een raam in hout, pvc of aluminium. Bereken zelf jouw offerte en bestel online je ramen en deuren op maat.

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

prijzen ramen plaatsen

In de video's tonen we stapsgewijs hoe je ramen en deuren moet opmeten en plaatsen. Bekijk in de opleiding video's hoe je zelf moet plaatsen als een vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je PVC, aluminium en houten ramen plaatsen

ramen zelf prijzen, opleiding ramen prijzen, opleiding ramen prijzen, ramen en deuren zelf prijzen

Volg een workshop in onze opleidingsruimte in Bornem. Leer daar hoe je zelf ramen kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Ontdek de pvc, aluminium en houten ramen en de vele opties in de toonzaal

toonzaal ramen aluplast en aliplast

Alle ramen en deuren staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast