AAA+ merken ramen & deuren

Ramen en deuren van Kömmerling / Kommerling

 

Ramen en deuren van Schüco / Schuco

 

Ramen en deuren van Aluk / Blyweert

 

Tips van de week #Dobbit TV

Tip#1 Het verschil tussen Alu en PVC
Tip#2 Hoe de isolatiewaarde bepalen
Tip#3 Waarop letten bij de aankoop
Tip#4 Waarop letten bij het zelf opmeten
Tip#5 Hoe weet je of je zelf kan plaatsen
Tip#6 Waarop letten bij zelfplaatsing
Tip#7 Wat bepaald het uitzicht
Tip#8 Welk glas kiezen

Populaire diensten

 Nameting
 Hulp op de werf
 Gratis opleiding
 Handleidingen
 Instructievideo's
 

>>> Bereken je offerte <<<

 

Webshop ramen aan fabrieks-prijzen

  Energiezuinige ramen van topmerken
  Leer zelf plaatsen: video's, opleidingen, workshops …
  Bespaar tot 50% op je buitenschrijnwerk

 

Bespaar op prijs, niet op kwaliteit.

Bij ons vind je de beste prijzen voor kwalitatieve, energiezuinige en robuuste pvc ramen, houten ramen en aluminium ramen. Al meer dan 20 jaar leveren wij buitenschrijnwerk aan professionele plaatsers die elke dag kiezen voor producten van topkwaliteit.

Topkwaliteit voor professionals en… doe-het-zelvers!

Vanaf nu leveren we ook aan mensen zoals jij: prijsbewuste doe-het-zelvers die niet willen inboeten aan kwaliteit. Zelfplaatsers die bewust kiezen om zelf deuren of ramen te plaatsen om op die manier veel geld te besparen. Goedkoop betekent bij Raamwinkel: geen compromissen over kwaliteit. Voor de profielen van onze ramen hebben wij daarom gekozen voor 3 topmerken: EMAC, BLYWEERT en Kômmerling. Dezelfde topmerken voor onze houten deurenaluminium deuren en aluminium ramen. In onze fabriek worden deze profielen gebruikt om jouw ramen en deuren op maat te maken. Onze ramen en schuiframen zijn goedkoop, maar standaard uitgerust van meerdere kamers en EPDM dichtingen, hoogwaardig glas en professionele inbraakbeveiliging. Ze voldoen aan de strengste normen inzake milieu en energie. Daarnaast kan je door de haast eindeloze reeks opties je eigen ramen volledig samenstellen naar jouw zin: met of zonder rolluiken, vliegenramen, extra isolatie of andere types glas … Dat klinkt duur, niet? En tòch betaal je veel minder dan elders. Waarom zijn we dan goedkoper? Dat is heel eenvoudig. Omdat we rechtstreeks werken. Zonder tussenpersonen. Je betaalt dus altijd enkel de fabrieksprijs. We hebben niet geïnvesteerd in een netwerk van winkels, showrooms en doorverkopers. We bieden onze ramen rechtstreeks aan via onze webwinkel. En dat voel jij onmiddellijk in je budget. Gemiddeld zijn we 25% goedkoper. Je zal het snel merken als je je maten ingeeft in de webwinkel en je offerte berekent. En als je alles zelf plaatst kan je tot 50% besparen op je budget van je buitenschrijnwerk.

prijzen raam, prijs ramen, prijs pvc ramen, prijs aluminium ramen

Montageklare
ramen vanaf € 58,66 
Ontdek ze in onze  webwinkel 

  Profielen van een Belgische en Duitse top merken

De pvc-profielen worden ontwikkeld door Kômmerling, een Duits topmerk. Ze scoren zeer goed op het gebied van thermische en akoestische isolatie. BLYWEERT, een belangrijke Belgische producent, levert onze aluminium profielen. Dit bedrijf staat bekend om zijn kwalitatieve afwerking en uitstekende thermische isolatie. En, last but not least, onze houten profielen worden geleverd door Emac, één van de meeste toonaangevende bedrijven voor houten ramen in deze sector

  Goedkope professionele ramen en deuren

Dus, wil je besparen op energie én op de aankoopprijs? Dan biedt raamwinkel.be de ideale oplossing voor doe-het-zelvers die goedkoop professionele ramen en deuren in hout, aluminium en pvc willen kopen aan fabrieksprijzen om ze dan zelf te plaatsen. En dat is niet alles. Je staat er niet alleen voor. We zorgen ook nog voor de nodige opleiding. We organiseren regelmatig workshops en bieden instructievideo's aan om iedereen zo goed mogelijk op weg te helpen. Want we gaan enkel voor het beste resultaat. Bereken op raamwinkel.be zelf je besparing voor een raam in hout, pvc of aluminium. Bereken zelf jouw offerte en bestel online je ramen en deuren op maat.

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

prijzen ramen plaatsen

In de video's tonen we stapsgewijs hoe je ramen en deuren moet opmeten en plaatsen. Bekijk in de opleiding video's hoe je zelf moet plaatsen als een vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je PVC, aluminium en houten ramen plaatsen

ramen zelf prijzen, opleiding ramen prijzen, opleiding ramen prijzen, ramen en deuren zelf prijzen

Volg een workshop in onze opleidingsruimte in Bornem. Leer daar hoe je zelf ramen kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Ontdek de pvc, aluminium en houten ramen en de vele opties in de toonzaal

toonzaal ramen aluplast en aliplast

Alle ramen en deuren staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast