Hoogwaardige standaard glas UG 1,0 voor ramen en deuren

Standaard superieure topkwaliteit

Het glas dat we bij onze ramen en deuren leveren is van superieure topkwaliteit. Ook hier zijn we niet bereid tot het sluiten van compromissen. Op raamwinkel.be krijg je een professionele kwaliteit over heel de lijn van aluminium en pvc ramen en deuren tot veiligheid en isolatie

Kenmerken van onze ramen en deuren

1. Beglazing met Ug-waarde: 1,0

2. Samenstelling: 4/16/4

De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat meer dan 80% van de bouwers tegenwoordig voor dit type glas kiest. De standaard samenstelling 4/15/4 betekent dat het glas is opgebouwd uit 3 delen: een glasplaat van 4 mm dikte, een spouwruimte van 15 mm en opnieuw een glasplaat van 4 mm. Dit geeft een Ug-isolatiewaarde van 1,0. Het zou immers onverstandig zijn om ander slecht isolerend glas te gebruiken in raam- en deurprofielen met een veel betere isolatiewaarde.

Al onze ramen en deuren zijn van professionele kwaliteit. En bovendien kunnen we ze als fabrikant veel goedkoper leveren. Aan fabrieksprijzen, zonder in te boeten op kwaliteit. Op deze site kan je zelf je offerte berekenen, naar een demonstratie op een workshop komen of een bezoek te brengen aan onze toonzaal. Op Raamwinkel.be koop je ramen en deuren aan gunstige prijzen, zonder compromissen.

Personaliseer je glas bij de opties in de webwinkel

- Ondoorzichtig melkglas

Laat het licht binnen en nieuwsgierige blikken buiten. Verhoog je privacy, maar ook je lichtinval. Kies voor melkglas, ook wel 'gezandstraald glas' genoemd.

- Driedubbel glas met een Ug-waarde van 0,6 W/m²K

Als je echt goed wil isoleren en verder mikt dan het standaard hoogrendementsglas kan je kiezen voor driedubbel glas. De meeste warmte verlies je immers door het glasoppervlak.

- Gelaagd veiligheidsglas

Ben je iemand die graag op beide oren slaapt en liever risico's vermijd? Dan kies je best voor gelaagd veiligheidsglas. Ideaal voor ramen op de benedenverdieping of etalages. In combinatie met de veiligheidsnokken (die standaard zijn voorzien op elk raamprofiel) is dit een zeer goede methode om mensen met slechte intenties op andere gedachten te brengen.

- Hoogrendementsglas met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K

Heb je toch liever dubbel glas, maar dan met een hogere isolerende waarde? Kies voor dit hoogrendementsglas.

- Zonwerend glas

Hou de zon en vooral de warmte buiten. Ramen aan de zuidkant van een gebouw kunnen een echte warmtebron zijn.

- Geluidsisolerend glas 6/15/4 (db 34)

Stilte kan een zegen zijn. Als je langs een drukke baan woont, kan je best kiezen voor geluidsisolerend glas. Hoe dikker het glas, hoe meer het geluid gedempt wordt.

- Geluidsisolerend glas 8/12/5 (db 36)

Hou je van totale stilte? Je kan altijd nog meer akoestisch isoleren. En je ziet het meteen ook aan je energiefactuur.

 

De webwinkel biedt professionele kwaliteit aan fabrieksprijzen

ramen en deuren, offerte ramen, offerte deuren, offerte ramen en deuren, ramen en deuren prijzen, ramen kopen, deuren kopen

Koop je ramen en deuren van professionele kwaliteit rechtstreeks aan Raamwinkel en geniet zo tot 50% korting. Zo bespaar je op de prijs, maar niet op kwaliteit.

ramen en deuren, offerte ramen en deuren, prijzen ramen en deuren, ramen en deuren kopen

 

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je ramen en deuren moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je ramen en deuren plaatsen

ramen zelf plaatsen, opleiding ramen plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf PVC en aluminium ramen en deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc en aluminium ramen en deuren

toonzaal ramen en deuren aluplast en aliplast

Alle ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan u zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast