Opties deuren + webshop

 Standaard zijn de deuren zeer goed uitgerust
 Personaliseer je deuren met de vele opties in de calculator
 Ontdek onze opties aan fabrieksprijzen

Bereken je offerte in de ramen calculator

Onze deuren calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden in deuren. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.

Offerte calculator

Vragen over nieuwe deuren? Kom naar een van onze toonzalen

Maak een afspraak met één van onze deur- en raamspecialisten. Hij bespreekt de details van je project en informeert je over alle mogelijkheden.  

Vraag een afspraak

Standaard uitrusting van de deuren

Onze deuren worden standaard geleverd met een zeer uitgebreide uitrusting. Je kan ze uiteraard nog verder aanvullen met een aantal opties. Zodat ze perfect op maat in jouw woning passen. En wat onze service betreft?  Die is altijd inbegrepen.

Standaard pvc deuren

Elke pvc-deur, op basis van Kômmerling profielen, wordt standaard geleverd met:
- 2 dichtingen en 5 kamers, 76 mm bouwdiepte
- Vlak profiel 
- 3-punts-veiligheidsslot met naar boven draaiende slothaken
- Tochtborstel onderaan
- Cilinderslot
- Enkele kruk binnen (voor voordeuren)
- Montagekit bij alle deuren
- Bevestigingshaken (montage ankers voor muurbevestiging)
- Afkitspatel (hulpmiddel om af te kitten)

Standaard aluminium deuren

Elke aluminium deur, op basis van kaderprofielen Deceuninck, wordt standaard geleverd met:
- 2 dichtingen en 3 kamers, 65 mm bouwdiepte
- 3-punts-veiligheidsslot met naar boven draaiende slothaken
- Tochtborstel onderaan
- Cilinderslot
- Enkele kruk binnen (voor voordeuren)
- Montagekit
- Bevestigingshaken (montage ankers voor muurbevestiging)
- Afkitspatel (hulpmiddel om af te kitten)

Standaard houten deuren

Onze 68 mm houten deuren worden standaard geleverd met:
- 2 EPDM dichtingen
- 3 pensluitingen en 2 haaksluitingen 
- verhoogd veiligheidsbeslag
- Dubbele onderregel in deurvleugel voor extra stevigheid
- Cilinderslot
- Enkele kruk binnen (voor voordeuren)
- Montagekit
- Bevestigingshaken (montage ankers voor muurbevestiging)

Met deze opties maak je je deuren op maat

Aluminium deurenpvc deuren en houten deuren bestaan in alle kleuren en maten. Denk goed na over je noden en wensen. Wat vind jij belangrijk? Isolatie? Design? Comfort? Bekijk onderstaande opties goed en maak de juiste keuze bij jouw deuren. Want ze kunnen het comfort en de functionaliteit verhogen. Twijfel je? Kom dan gerust naar onze toonzaal, daar vertellen we alles over de prijzen ramen en prijzen deuren, het opmeten, de isolatie en onze garantie.


Bereken nu je besparing in de deuren calculator

Onze deuren calculator is meer dan een standaard webshop. Hij begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.  
>>> Bereken je deuren en ramen <<<
 


Onze opties Deuren

° Glas

- Niet doorzichtig melkglas
Hou het licht binnen en hou nieuwsgierige blikken buiten. Zo bewaar je je privacy en heb je toch veel licht binnen. Dit melkglas wordt ook wel 'gezandstraald glas' genoemd.
- Driedubbel glas met een Ug-waarde van 0,6 W/m²K
Voor een extra goede isolatie, meer dan onze standaard hoogrendementsglas, kies dan voor driedubbel glas. Bij grote ramen en deuren verlies je de meeste warmte door het glasoppervlak en niet door de profielen. 
- Gelaagd veiligheidsglas
Wil je op beide oren slapen? Vermijd je liever risico's? Dan kies je best voor gelaagd veiligheidsglas. Dit wordt veel gekozen voor voor deuren op de benedenverdieping of in etalages. Dit is een zeer goede manier om mensen met slechte bedoelingen op andere gedachten te brengen.
- Hoogrendementsglas met een Ug-waarde van 1,0 W/m²K
Behoud je toch liever dubbel glas, maar wil je een extra isolerende waarde? Kies in dat geval voor dit hoogrendementsglas.
- Zonwerend glas
Hou het zonlicht binnen en de warmte buiten. Deuren aan de zuidkant van een gebouw kunnen echte warmtebronnen zijn.
- Geluidsisolerend glas 6/15/4 (db 34)
Stilte is een zegen. Zeker als je langs een drukke baan woont. Dan kies je best voor geluidsisolerend glas. Hoe dikker het glas, hoe meer het geluid gedempt wordt. Maar zeker de dikteverschillen (eerst 6 mm en dan 4mm glas) zorgt dat de resonantie van het geluid gedempt wordt. 
- Geluidsisolerend glas 8/12/5 (db 36)
Hou je van rust en stilte? Dan kan je ook nog meer akoestisch isoleren.

° Rolluiken

- Monoblok rolluik met pvc lamellen
Heb je nog geen ervaring met het installeren van rolluiken, dan adviseren we een 'opbouwrolluik'. Deze wordt als kant-en-klaar pakket geleverd. Deze monoblok rolluik komt op dezelfde plaats als een traditioneel rolluik. Zo is je rolluik snel gemonteerd, en meteen goed geïsoleerd. Een 'opbouwrolluik' is dus niet aan de buitenkant zichtbaar want deze monoblok-rolluik komt in dezelfde plaats als een traditioneel rolluik. Dit gesloten systeem wordt eenvoudig boven de deur gemonteerd. De minimum formaten zijn 800 mm breed en 800 mm hoog, de maximum formaten zijn 1900 mm breed en 2200 mm hoog. Bovendien kan je nog deze opties toevoegen
- Extra motor (in plaats van lint-oproller)
- Extra isolatieschelp in rolluikkast
- Monoblok rolluik met aluminium lamellen
Heb je echter wel al ervaring met het installeren van rolluiken? En je weet dus wat een rolluikas, bladen, veren, dichtingen, … zijn? Kies dan gerust voor een traditionele rolluikkit want deze bevat: rolluikblad, as, windlat, multiplex montageplaten, rolluikbeugels, lint met lint-oproller (of motor). Met andere woorden: een volledige set om zelf een rolluik in elkaar te monteren De minimum formaten zijn 500 mm breed en 500 mm hoog, de maximum formaten zijn 2000 mm breed en 2500 mm hoog. Je kan nog kiezen voor een extra motor in plaats van een lint-oproller.

° Verhogingsprofiel

Een verhogingsprofiel kan soms handig zijn als je bovenaan een lichte boog hebt in het raam. Dit laat toe om deze boog dicht te maken. Indien de buitenmuur bovenaan gebogen is, spreekt men van een "Center" en in dit geval is een verhogingsprofiel aangewezen. Een verhogingsprofiel is enkel mogelijk indien de boog maximaal 100 mm hoog is.

° Vliegendeur

In de zomer de achterdeur open laten staan is praktisch, maar hoe hou je die insecten buiten? Een vliegendeur is dé oplossing. Onze selectie vliegendeuren zijn eenvoudig te monteren de deuren. Onze vliegendeuren zijn gemaakt uit gelakt aluminium en zijn kunnen tegen weer en wind. 

° Verbindings- of koppelprofiel

Met een verbindingsprofiel kan je een pvc raam aan een pvc deur of een aluminium raam aan een aluminium deur koppelen. Het is belangrijk dat je bij een pvc raam de breedte van het koppelprofiel aftrekt van de breedte van het raam of de deur waaraan je deze wenst te koppelen. Bij aluminium ramen en deuren is dit niet nodig, want daar is het koppelprofiel verborgen. Dit geeft een straker resultaat. Opgelet: per 2 ramen of deuren hoef je maar één verbindingsprofiel te kopen. 

° Voor specifieke afwerking

- Zwelband: dit is een isolatiestrip die op het deur wordt geplaatst. Deze vereenvoudigt een winddichte afwerking bij spouwmuren.
- U-profiel van 10mm voor binnenafwerking links, rechts en boven de deur (montage afwerkingsplaten in mdf, pvc, gipsplaten, … )
- Enkel de rolluikgeleiders (in zelfde buitenkleur) & een windlat voor bovenaan Indien kleinhout gekozen: kleinhout in het wit (in plaats van zelfde kleur raam) 
Indien kleinhout gekozen: kleinhout op het glas (in plaats van tussen de glasbladen)

Praktische video's tonen hoe je meet en plaatst

opties deuren plaatsen

In de video's tonen we stapsgewijs hoe je ramen en deuren moet opmeten en plaatsen. Bekijk in de opleiding video's hoe je zelf moet plaatsen als een vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je pvc, aluminium en houten ramen plaatsen

deuren zelf opties, opleiding deuren opties, opleiding deuren opties, ramen en deuren zelf opties

Volg een workshop in onze opleidingsruimte in Bornem. Leer daar hoe je zelf ramen kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Ontdek de houten, aluminium en pvc ramen en de vele opties in de toonzaal

toonzaal opties deuren aluplast en aliplast

Alle ramen staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast