Veiligheid: hou inbrekers buiten

Kies voor kwaliteit en veiligheid

Voorkomen is nog steeds beter dan genezen. Daarom is vooraf kiezen voor de juiste kwalitatieve materialen nog steeds de beste manier om jouw huis te beveiligen tegen ongewenste bezoekers. 

Even in het hoofd van een inbreker.

Als een inbreker in minder dan een minuut niet binnen is, geeft hij het meestal op. Hij gaat bij elke deur na of…

1. hij het slot eenvoudig kan openen of forceren

2. hij de deur uit het beslag kan tillen

3. hij de deur kan forceren

  Ramen met verhoogde veiligheid

31% van de inbraken wordt gepleegd langs de ramen. Meestal worden de nokken (sluitingen) geforceerd. Daarom zijn al onze pvc ramen én aluminium ramen op raamwinkel standaard uitgerust met paddestoelnokken die zich vasthechten in metalen sluitbakken. Op deze manier is het raam heel moeilijk los te wrikken. Ook de diepliggende beslagruimte zorgt voor extra veiligheid. Bovendien zijn de ramen en deuren extra versterkt met staal. 

  Deuren standaard inbraakwerend

Ook met de pvc deuren én aluminium deuren van raamwinkel.be kan je op beide oren slapen. Bij de ontwikkeling van onze deuren is er ernstig rekening gehouden met inbraakveiligheid zodat de kans op een inbraak tot een minimum beperkt wordt. De deuren zijn voorzien van meerpuntsluitingen. Dit wil zeggen dat de deuren op verschillende punten verankerd is in het kader. Een metalen kader en verstevigingen zorgen dan weer voor een extra robuuste uitvoering. Bovendien zorgt dit metalen kader voor een extra versteviging tegen slijtage. Door de onzichtbare glaslatten is het onmodelijk om het glas uit de pvc deur te halen. De 3 naar boven draaiende haaksloten maken tillen onmogelijk.

Geen compromis op veiligheid

Je merkt het op raamwinkel.be maken we geen compromissen op veiligheid en kwaliteit. Zodat je gerust kan zijn. Voor jaren.

Twijfelt u nog omdat onze ramen en deuren zo goedkoop zijn?

Onze pvc en aluminium ramen en deuren zijn goedkoop omdat ze aan fabrieksprijzen worden verkocht, maar de kwaliteit blijft gegarandeerd en professioneel! Bereken jouw offerte, bekijk online een video hoe je zelf pvc-ramen, aluminium ramen en deuren moet plaatsen of kom naar een opleiding in een workshop en ontdek hoe je zelf ramen en deuren kan opmeten en plaatsen.

 

De webwinkel biedt professionele kwaliteit aan fabrieksprijzen

ramen en deuren, offerte ramen, offerte deuren, offerte ramen en deuren, ramen en deuren prijzen, ramen kopen, deuren kopen

Koop je ramen en deuren van professionele kwaliteit rechtstreeks aan Raamwinkel en geniet zo tot 50% korting. Zo bespaar je op de prijs, maar niet op kwaliteit.

ramen en deuren, offerte ramen en deuren, prijzen ramen en deuren, ramen en deuren kopen

 

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video ramen en deuren plaatsen

Stap voor stap tonen we hoe je ramen en deuren moet opmeten en plaatsen. Ontdek in de instructie-video's hoe je zelf kan plaatsen als een echte vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je ramen en deuren plaatsen

ramen zelf plaatsen, opleiding ramen plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Kom naar een open workshops in onze demoruimte te Bornem en ontdek hoe je zelf PVC en aluminium ramen en deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Bekijk in de toonzaal de pvc en aluminium ramen en deuren

toonzaal ramen en deuren aluplast en aliplast

Alle ramen en deuren staan in onze toonzaal. Zo kan u zelf de kwaliteit ervaren en evalueren indien ze voldoet aan uw normen. 

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast