Aluminium ramen van Deceuninck | online calculator

 Aluminium ramen voor een strak design
 Belgische top kwaliteit aan fabrieksprijzen
 Montageklaar, met opmeting en hulp bij plaatsing

 

Plaats aluminium ramen zelf, samen met ons, of laat alles over aan ons!

Ontdek de flexibiliteit en gemak van aluminium ramen met onze installatieservice! Bij ons heb je de keuze: installeer je aluminium ramen zelf, werk samen met ons team, of laat het volledig aan ons over!

Kies uit onze comfortdiensten   Jij, wij of Samen   Alles door ons
 De opmeting        
 Een defintieve opmeting van ramen en deuren   Doe jij of doen wij   Doen wij
 De plaatsing        
 Afvalcontainer voor oude ramen en deuren —Renovatie   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Uitbreken (met optioneel dagassistentie) —Renovatie   Doe jij (of samen)  
 Plaatsen (met optioneel dagassistentie)   Doe jij (of samen)  
 Uitbreken zonder jouw hulp (jij doet niets) —Renovatie     Doen wij
 Plaatsen zonder jouw hulp (jij doet niets     Doen wij
 De binnenafwerking        
 Binnenafwerking met pleister of dagkanten   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Opkitten met siliconen en PUR schuimen   Doe jij of doen wij   Doen wij

Heb je voorlopige (of definitieve) maten >>> 

     Maak offerte         Vraag offerte   

Doe-het-zelf, een beetje of niets: 5 populaire diensten in de ramen webshop

nameten van de ramen en deuren

Optie 1: Opmeting ter plaatse

Ben je onzeker over de juiste afmetingen? Laat ons meten en garandeer een foutloze productie.

we helpen met plaatsen van ramen en deuren

Optie 2: Plaatsingsservice

Bij ons heb je keuzes: laat ons alles plaatsen, help mee, of plaats alles zelf.

Vraag advies in een van onze toonzalen. Onze raamspecialisten helpen je graag verder.

Optie 3: Binnenafwerking

Laat ons de binnenkant van je aluminium ramen en deuren afwerken met pleister of dagkantafwerkingen.

Online offerte calculator voor uw nieuwe ramen en deuren

Optie 4: Professionele Uitbraakservice

Terwijl wij de oude ramen verwijderen en afvoeren, geniet jij van een welverdiende kop koffie.

Optie 5: Afdichting en Isolatie

Wij verzorgen de afdichting van de alu ramen met siliconen aan de buitenkant en vullen de binnenkant op met PUR-schuim.

 

Serge Vanhaverbeke, Zaakvoerder van RaamwinkelAluminium ramen van Vanhaverbeke nv uit Dessel

Ramen en deuren zijn altijd een passie van mij geweest. Het geeft niet alleen een smoel aan je huis, het geeft je ook als bewoner ook en kwaliteitservaring. Als je die zware deur opendoet, een hefschuifraam  over zijn rail laat rollen of een raam op draaikip stand zet. Aluminium ramen geven je altijd een A kwaliteitservaring. Zoals je de deur toegooit van een A kwaliteits automerk. Doef. Kwaliteit. En aluminium is een o zo dankbaar product om je dit te laten ervaren. En zeker de unieke Deceuninck Entra en 88 reeks van Vanhaverbeke nv uit Dessel. Geen enkele compromis op kwaliteit, zoals wij het willen: oerdegelijke, eerlijke  topramen van Belgische bodem. Meer heb je niet nodig. Blindelings te vertrouwen.

— Serge Vanhaverbeke, zaakvoerder

 

Kom langs in onze toonzaal en bekijk uw toekomstige aluminium ramen in het echtVragen? Kom naar een toonzaal

Maak een afspraak met één van onze specialisten. Hij bespreekt de details van je project en informeert je over alle mogelijkheden met aluminium ramen.  

Vraag een afspraak 


Kies aluminium ramen van het Belgisch topmerk: Deceuninck

Aluminium heeft de laatste jaren een stevige metamorfose ondergaan. Waar vroeger de isolatie van aluminium ramen al wel eens te wensen overliet, is dit al lang niet meer het geval. Zeker bij de aluminium ramen van Deceuninck krijgen koudebruggen geen kans. Je hebt dus geen warmteverlies en condensatie.

Heel wat architecten en ontwerpers maken dan ook gebruik van aluminium ramen en zeker Deceuninck en submerken als Decalu Entra Standaard, Decalu Entra Steel en Decalu88 Standaard liggen in de bovenste schuif. Aluminium heeft een strakke uitstraling en heel wat mensen zijn daar fan van. Bovendien zijn ramen van Deceuninck veelzijdig, sterk en duurzaam. Met de verschillende raamprofielen en verschillende opties kan je de ramen personaliseren. Wij zetten alvast de belangrijkste voordelen van aluminium op een rijtje.

Bereken aluminium ramen in onze ramen calculatorBereken je offerte in de ramen calculator

Onze ramen calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.  

Offerte calculator

 
Wat is het verschil tussen ALU en PVC ramen:


 

 

Natuurlijke sterkte van aluminium ramen

Door de natuurlijke sterkte van aluminium kunnen alle soorten raamprofielen gemaakt worden. De prijzen zijn meestal iets hoger dan PVC, maar aluminium heeft dan ook heel wat voordelen ten opzichte van pvc ramen en pvc deuren. Zeker de aluminium ramen van Deceuninck bieden een uitzonderlijke prijs-kwaliteit.

Veel mogelijkheden

Door de uitgebreide mogelijkheden zijn aluminium ramen populair bij architecten. Ze kunnen er alle kanten mee uit. Of je nu een rijhuis, een klassiek hoevetje of moderne vrijstaande woning (ver)bouwt. De vele opties die de ramen van Deceuninck bieden zorgen ervoor dat je optimaal kunt personaliseren. Dit kan overigens ook bij aluminium deuren.

Duurzaam en robuust

Aluminium is volledig recycleerbaar en behoudt na recyclage al zijn eigenschappen. Dus laat je niet wijsmaken dat aluminium niet goed is voor het milieu. De balans is tweemaal positief. Zeker Deceuninck houdt rekening met een ecologische productie en hanteert de hoogste kwaliteitsnormen.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Schoonmaken met water en een zacht detergent is meestal genoeg. Daarna spoelen met water.


Bereken nu je besparing op je nieuwe aluminium ramen in onze online offerte calculatorBereken nu je besparing in de ramen calculator

Onze ramen calculator is meer dan een standaard webshop. Hij begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.  
>>> Bereken je ramen en deuren <<<
 


Waarom wij voor Deceuninck aluminium ramen gekozen hebben

De Belgische firma Deceuninck is een echte referentie op het gebied van aluminium raamprofielen. Ze investeren voortdurend in de ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige aluminium profielen en brengen regelmatig innovatieve producten op de markt. Zo is Deceuninck erin geslaagd om strak design te combineren met hoge isolatiewaarden. Dat zie je in hun topmodellen: Decalu Entra Standaard, Decalu Entra Steel, en Decalu88 Standaard. Hierdoor leent het zich uitstekend voor moderne bouwstijlen. Je leest het: we hebben een blind vertrouwen in de raamprofielen van Deceuninck en kunnen ze je dan ook echt aanbevelen.

De raamprofielen van Deceuninck zijn licht, zeer sterk en garanderen je een lange levensduur. Soms zelfs tot meer dan 30 jaar. Je krijgt dus zonder moeite 15 jaar garantie op onze ramen. De raamprofielen worden industrieel gepoederlakt geleverd in een RAL-kleur naar jouw keuze. Je kan kiezen tussen niet minder dan 400 kleuren. Standaard voorzien wij onze ramen en deuren met een 4/15/4 glas met een hoge isolatiewaarde (Ug:1,1 W/m²K). Kies vandaag nog uit de Decalu Entra Standaard, Decalu Entra Steel, Decalu88 Standaard of een ander raamprofiel en ervaar waarom wij voor Deceuninck aluminium ramen gekozen hebben.

De kracht van poederlak 

Veel mensen verkiezen voor aluminium boven pvc ramen en pvc deuren omdat aluminium een poedercoating heeft. Bij poederlakken wordt het aluminium elektrostatisch geladen en dan met poederverf bestoven. Het metaal trekt deze geladen poederdeeltjes aan en wordt meteen daarna bij 200° Celsius ingebakken. Resultaat? Bijzonder slijtvaste aluminium deuren en ramen die tegen alle weersomstandigheden bestand zijn. En nog milieuvriendelijk ook want er worden geen oplos- en verdunningsmiddelen gebruikt. Ook de ramen van Deceuninck worden met de laatste nieuwe technologie gepoederlakt zodat je de garantie op jarenlang genieten hebt.

Twee verschillende kleuren? Met Bicolor is alles mogelijk.

Liever een verschillende kleur voor binnen- en buitenkant van je ramen of deuren? Dan is Bicolor de oplossing voor jou. Je kan je aluminium ramen en deuren bestellen met binnen- en buitenzijde in een andere kleur. Hierdoor kan je de kleur van je ramen of deuren aanpassen aan de stijl van je huis.

Stem het buitenschrijnwerk af op de bouwstijl en kleur van je gevel en combineer de kleur van het binnenschrijnwerk met je interieur. Dit kan je trouwens ook zien in onze toonzaal. Ontdek er zeker de Decalu Entra Standaard, Decalu Entra Steel, en Decalu88 Standaard profielen van Deceuninck en vraag naar de bicolor mogelijkheden.

Je houdt niet van poetsen? Wij ook niet, eerlijk gezegd.

Gelukkig hebben aluminium ramen en deuren niet veel nodig om mooi te blijven. Regelmatig schoonmaken met water en zeep is genoeg. De lak behoudt zijn beschermende en esthetische eigenschappen ruim 30 jaar lang, op voorwaarde dat hij op tijd en stond gereinigd wordt. Je huis is heilig, hou het veilig. Aluminium ramen en deuren lenen zich perfect voor de montage van inbraakveilig beslag. We hechten veel belang aan de extra veiligheid, daar lees je alles over hier.

Praktische video's tonen hoe je aluminium ramen meet en plaatst

video aluminium ramen plaatsen

In de video's tonen we stapsgewijs hoe je aluminium ramen moet opmeten en plaatsen. Bekijk in de opleiding video's hoe je zelf moet plaatsen als een vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

In een open opleiding leer je aluminium ramen plaatsen

ramen zelf plaatsen, opleiding ramen plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Volg een workshop in onze opleidingsruimte in Bornem. Leer daar hoe je zelf aluminium ramen kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Ontdek de aluminium ramen en de vele opties in de toonzaal

toonzaal ramen en deuren aluplast en aliplast

Alle aluminium ramen staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast

 

Deceuninck in een notendop

Deceuninck  maakt ondertussen deel uit van de groep Deceuninck en blijft groeien. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en beschikt over de meest performante aluminium ramen die op de markt verkrijgbaar zijn. De hoge eisen van de klanten worden keer op keer overtroffen en bij Deceuninck mag je rekenen op een piekfijne en professionele ondersteuning. Door onderdeel te worden van Deceuninck, een internationale groep, kan Deceuninck blijven investeren in de productie van zijn aluminium ramen en innovatie.

Enkele profielen in de kijker:

  • Decalu Entra Standaard
    Ben je op zoek naar een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding, dan kom je al snel terecht bij de Decalu Entra Standaard profielen. Deze profielen voldoen aan de strengste normen en kunnen in lage energiewoningen gebruikt worden. De grensverleggende Spidertechnology die in deze aluminium ramen van Deceuninck verwerkt is, levert spectaculaire resultaten.
  • Decalu Entra Steel
    Dit 3-kamer aluminium raam- en deursysteem is gemaakt uit hoogwaardige materialen. Indien je voor de Decalu Entra Steel opteert, dan ben je ook zeker voor een slank uiterlijk en een hoogwaardige energie efficiëntie.
  • Decalu88 Standaard
    Wil je het allernieuwste raamprofiel van Deceuninck , dan is Decalu88 Standaard op jouw maat. Dit innovatieve systeem laat zich makkelijk monteren, is duurzaam en isoleert geweldig. Deze Deceuninck profielen behoren tot de efficiëntste op de markt en leveren je een fikse besparing op.

 

Naast de Decalu Entra Standaard, de Decalu Entra Steel, en de Decalu88 Standaard heeft Deceuninck nog heel wat andere raamprofielen voor je in petto.

Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie over alle mogelijkheden bij het plaatsen van je aluminium ramen en deuren. De mogelijkheden zijn enorm en Deceuninck heeft ongetwijfeld de geschikte oplossing voor je.