Webshop houten deuren met opmeting en plaatsing van Emac

 Een houten voordeur is het visitekaartje van je huis
 Hoogwaardige afwerking
 Met standaard inbraakbeveiliging

Plaats je houten deuren zelf, samen, of laat alles over aan ons!

Verken de maximale flexibiliteit bij het installeren van je houten deuren! Of je nu zelf wilt installeren, graag samenwerkt met ons team, of alles liever aan onze expertise overlaat, wij hebben de perfecte oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Kies uit onze comfortdiensten   Jij, wij of Samen   Alles door ons
 De opmeting        
 Een defintieve opmeting van ramen en deuren   Doe jij of doen wij   Doen wij
 De plaatsing        
 Afvalcontainer voor oude ramen en deuren —Renovatie   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Uitbreken (met optioneel dagassistentie) —Renovatie   Doe jij (of samen)  
 Plaatsen (met optioneel dagassistentie)   Doe jij (of samen)  
 Uitbreken zonder jouw hulp (jij doet niets) —Renovatie     Doen wij
 Plaatsen zonder jouw hulp (jij doet niets     Doen wij
 De binnenafwerking        
 Binnenafwerking met pleister of dagkanten   Doe jij of doen wij   Doen wij
 Opkitten met siliconen en PUR schuimen   Doe jij of doen wij   Doen wij

Heb je voorlopige (of definitieve) maten >>> 

     Maak offerte         Vraag offerte   

Doe-het-zelf, een beetje of niets: 5 populaire diensten in de deuren en ramen webshop

nameten van deuren en ramen.

Optie 1: Opmeting ter plaatse

Twijfel je over de juiste afmetingen? Laat ons meten en verzeker jezelf van een foutloze productie.

we helpen met plaatsen van nieuwe houten deuren

Optie 2: Installatie houten deuren

Bij ons heb je keuzes: laat ons alles je houten deuren en ramen installeren, doe mee, of installeer alles zelf.

Vraag advies in een van onze toonzalen. Onze raamspecialisten helpen je graag verder.

Optie 3: Binnenafwerkingsservice

Laat ons de binnenkant van je houten deuren afwerken met pleister of dagkantafwerkingen.

Online offerte calculator voor uw nieuwe houten deuren en ramen

Optie 4: Uitbreken oude deuren en ramen

Terwijl wij de oude deuren verwijderen en afvoeren, kun jij genieten van een warme kop koffie.

Optie 5: Afkitten van je nieuwe houten deuren

We dichten de buitenkant van de deuren en ramen af met siliconen en isoleren de binnenkant met PUR-schuim.

 

Bereken je offerte in de ramen calculator

Onze deuren calculator begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden van houten deuren en ramen. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.

Offerte calculator

Vragen? Kom naar een toonzaal

Maak een afspraak met één van onze specialisten. Hij bespreekt de details van je project en informeert je over alle mogelijkheden.  

Vraag een afspraak

Technische fiches

Houten deur, bovenaan, zij-aanzicht (pff)
Houten deur, onderaan, zij-aanzicht (pdf)

Een brede waaier van mooie houten deuren

Op raamwinkel.be bieden we je een totaalaanbod van houten deuren aan. Hiervoor rekenen we op de expertise van de Belgische fabrikant Emac, al heel wat jaren een referentie. Deze deuren zijn niet alleen mooi en kwalitatief, ze zijn ook heel breed inzetbaar.

Verschillende soorten houten deuren

Bij raamwinkel.be bieden we je verschillende soorten houten deuren aan. De keuze is haast eindeloos omdat je elk model zowel als voor- of achterdeur kan gebruiken. Met enkele of met dubbele kruk. De keuze is aan jou.

Emac heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie verworven en heeft heel wat modellen om uit te kiezen. Je vindt dus ongetwijfeld een houten deur die perfect bij je smaak en woning past:

Houten deur type 1: met volledige beglazing

De houten deuren van Emac bestaan uit een volledige glasplaat en is ideaal als toegang tot slecht verlichte ruimtes omdat ze een maximale lichtinval toelaat. Ze kan zowel als voor- en achterdeur gekozen worden. Als voordeur zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Wil je je huisnummer laten zandstralen in het glas? Of een persoonlijk motief? Of een inbraakwerend glas? Alles kan. Bij deze deur kan er wel geen kattenluik voorzien worden.

Houten deur type 2: halve beglazing

Bij een halfglasdeur zit aan de bovenkant glas en aan de onderkant een geïsoleerd vulpaneel. Het onderste paneel kan uitgevoerd worden in massieve planchetten of in WBP. De WBP uitvoering is mogelijk in 2 stijlen: vlak of met groeven. Bij de vlakke WBP uitvoering heb je bovendien ook de mogelijkheid om te werken met platband die met of zonder moluren te verkrijgen is. Bij dit type deur is het wèl mogelijk om een kattenluik te plaatsen. De productie van deze Emac deuren vindt plaats in België en alle houten deuren ondergaan een strenge kwaliteitscontrole. Hier werken vaklui aan, dat zie je onmiddellijk! Al onze sierdeurpanelen zijn overigens afkomstig van Emac zelf.

Houten deur type 3: volle houten paneeldeur

Wil je inkijk vermijden of heb je liever niet teveel lichtinval, dan is de paneeldeur een ideale keuze. Een paneeldeur heeft geen glas en wordt meestal gekozen om privacy-redenen. Bij dit type deur heb je de keuze uit massieve planchetten of WBP, vlak of met groeven. Deze panelen zijn een goed alternatief voor sierpanelen met moluren. Hier kan ook eventueel een kattenluik geplaatst worden. Bij Emac worden de beste houtsoorten gebruikt om kwalitatieve deuren te fabriceren. De keuze is enorm en de deuren worden stuk voor stuk op maat afgewerkt in het eigen atelier. Kleinschalig, kwalitatief en Belgisch.


Bereken nu je besparing in de deuren calculator

Onze deuren calculator is meer dan een standaard webshop. Hij begeleidt je stap voor stap door de diverse mogelijkheden. Neem er even je tijd voor, en bespaar heel veel geld.  
>>> Bereken je houten deuren en ramen <<<
 


Houten deuren met het ATG-certificaat

Met het ATG-label waar Emac over beschikt slaap je op beide oren. De kwaliteit van de Emac houten deuren is immers gewaarborgd door een extern onderzoek. Dit certificaat biedt je een absolute garantie dat onze ramen volgens de meest strenge regels gefabriceerd zijn. Bovendien voldoen ze aan alle eisen en normen. Met de Emac deuren kies je niet enkel voor kwaliteit, maar ook voor duurzaamheid.

Wat is ATG?

Een ATG-certificaat houdt in dat een bouwproduct/systeem positief beoordeeld werd op gebruiksgeschiktheid voor een bepaalde toepassing. In de bouwsector is het een algemeen erkend kwaliteitslabel. Bovendien houdt ATG-label in dat er regelmatig controles worden uitgevoerd op het product/systeem. Emac beschikt al heel wat jaren over de kwaliteitslabel en draagt het met de nodige fierheid.

De klasse van een houten voordeur

Een houten voordeur is een uitstekende keuze. Je kan immers maar 1 keer een eerste goede indruk maken. En met een karaktervolle deur maak je sowieso een statement. Beschouw het als het visitekaartje van je woning. En of je nu een moderne of een traditionele woning hebt wij hebben zeker de voordeur die bij je woning past. Je hebt de keuze uit een groot aanbod sierpanelen van Emac: planchetten in speciale uitvoering (recht, schuin, horizontaal, WBP met platband , met of zonder moluren)… Alles is mogelijk om een persoonlijke touch aan je voordeur te geven en het uitgebreide gamma van Emac helpt hierbij.

Kies je graag voor pvc-schrijnwerk maar toch voor een houten voordeur? Dat kan. Dan wordt ze gespoten in dezelfde RAL-kleur als de pvc-ramen of - als je dat wenst - in een andere kleur. Zo krijg je meteen een mooie contrast. Met de houten deuren van Emac zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Praktische video's tonen hoe je meet en plaatst

video pvc deuren plaatsen

In de video's tonen we stapsgewijs hoe je houten deuren moet opmeten en plaatsen. Bekijk in de opleiding video's hoe je zelf moet plaatsen als een vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je houten ramen en deuren plaatsen

pvc deuren zelf plaatsen, opleiding pvc deuren plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Volg een workshop in onze opleidingsruimte in Bornem. Leer daar hoe je zelf houten deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Ontdek de houten ramen en de vele opties in de toonzaal

toonzaal pvc deuren aluplast

Alle houten ramen staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast

 

Waarom wij voor Emac’s houten deuren kiezen?

Emac is Belgisch, Emac staat voor vakmanschap en Emac is al meer dan 25 jaar een referentie in houten deuren.

Alle deuren worden in België gefabriceerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Liefde voor het vak, dat ontdek je al snel. Enkel de beste materialen zijn goed genoeg en er worden ook innovatieve technologieën gebruikt. Emac is dan ook de eerste keuze van heel wat professionelen en ze bieden een geweldige ondersteuning. We zijn dan ook fier jullie dit kwalitatieve label te kunnen aanbieden. Met Emac kies je bovendien niet enkel voor kwaliteit, maar ook ecologisch. Deze fabrikant werkt op een duurzame manier en beschikt over alle nodige certificaten.

EMAC, dé referentie in houten deuren

Uw deur wat extra cachet en uitstraling geven? EMAC zorgt al meer dan 25 jaar voor frivoliteit. Alle deuren kunnen onder handen genomen worden en van sierdeurpanelen voorzien worden. EMAC heeft de meest uitgebreide collectie op de markt en je vindt er ongetwijfeld deurpanelen die perfect bij je woning passen. Een zeer compleet gamma in diverse stijlen, maar stuk voor stuk met een kwalitatieve afwerking. EMAC biedt een quasi onbeperkt aanbod aan kleuren, afwerkingen en modellen. Ongetwijfeld kunnen verschillende modellen uit het EMAC gamma je bekoren.

Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie over alle mogelijkheden bij het plaatsen van je Emac houten deuren. De mogelijkheden zijn enorm.