Ramen en deuren van Kömmerling / Kommerling

 

 

Ramen en deuren van Schüco / Schuco

 

 

Ramen en deuren van Aluk / Blyweert

 

Onze troeven

 Topmerken aan fabrieksprijzen 
 Belgische kwaliteit
 Tot 15 jaar garantie
 Alle hulp voor zelfplaatsing
 Alle opties zijn voorgemonteerd
 

VIDEO: Zo kwaliteit herkennen

 

         ramen deuren kopen prijzen offerte

Houten deuren aan fabrieksprijzen

  Een houten voordeur is het visitekaartje van je huis
  Hoogwaardige afwerking
  Met standaard inbraakbeveiliging

 

Technische fiches

Houten deur, bovenaan, zij-aanzicht (pff)
Houten deur, onderaan, zij-aanzicht (pdf)

Een brede waaier van mooie deuren

Op raamwinkel bieden we je 3 basismodellen pvc-deuren aan die zeer populair zijn. Ze zijn heel functioneel en mooi en worden meestal als achterdeur gebruikt.

  Verschillende soorten houten deuren

Bij raamwinkel.be bieden we je verschillende soorten deuren aan. De keuze is haast eindeloos omdat je elk model zowel als voor- of achterdeur kan gebruiken. Met enkele of met dubbele kruk. De keuze is aan jou.

  Houten deur type 1: met volledige beglazing

Deze deur bestaat uit een volledige glasplaat en is ideaal als toegang tot slecht verlichte ruimtes omdat ze een maximale lichtinval toelaat. Ze kan zowel als voor- en achterdeur gekozen worden. Als voordeur zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Wil je je huisnummer laten zandstralen in het glas? Of een persoonlijk motief? Of een inbraakwerend glas? Alles kan. Bij deze deur kan er wel geen kattenluik voorzien worden.

  Houten deur type 2: halve beglazing

Bij een halfglasdeur zit aan de bovenkant glas en aan de onderkant een geïsoleerd vulpaneel. Het onderste paneel kan uitgevoerd worden in massieve planchetten of in WBP. De WBP uitvoering is mogelijk in 2 stijlen: vlak of met groeven. Bij de vlakke WBP uitvoering heb je bovendien ook de mogelijkheid om te werken met platband die met of zonder moluren te verkrijgen is. Bij dit type deur is het wèl mogelijk om een kattenluik te plaatsen.

  Houten deur type 3: volle houten paneeldeur

Wil je inkijk vermijden of heb je liever niet teveel lichtinval, dan is de paneeldeur een ideale keuze. Een paneeldeur heeft geen glas en wordt meestal gekozen om privacy-redenen. Bij dit type deur heb je de keuze uit massieve planchetten of WBP, vlak of met groeven. Deze panelen zijn een goed alternatief voor sierpanelen met moluren. Hier kan ook eventueel een kattenluik geplaatst worden.

Houten deuren met het ATG-certificaat

Slaap gerust op beide oren met het ATG-label. Want de kwaliteit is gewaarborgd door een extern onderzoek. Dit certificaat biedt je een absolute garantie dat onze ramen volgens de meest strenge regels gefabriceerd zijn. Bovendien voldoen ze aan alle eisen.

Wat is ATG?

Een ATG-certificaat houdt in dat een bouwproduct/systeem positief beoordeeld werd op gebruiksgeschiktheid voor een bepaalde toepassing. In de bouwsector is het een algemeen erkend kwaliteitslabel. Bovendien houdt ATG-label in dat er regelmatig controles worden uitgevoerd op het product/systeem.

  De klasse van een houten voordeur

Een houten voordeur is een uitstekende keuze. Je kan immers maar 1 keer een eerste goede indruk maken. En met een karaktervolle deur maak je sowieso een statement. Beschouw het als het visitekaartje van je woning. En of je nu een moderne of een traditionele woning hebt wij hebben zeker de voordeur die bij je woning past. Je hebt de keuze uit een groot aanbod sierpanelen: planchetten in speciale uitvoering (recht, schuin, horizontaal, WBP met platband , met of zonder moluren)… Alles is mogelijk om een persoonlijke touch aan je voordeur te geven. Kies je graag voor pvc-schrijnwerk maar toch voor een houten voordeur? Dat kan. Dan wordt ze gespoten in dezelfde RAL-kleur als de pvc-ramen of - als je dat wenst - in een andere kleur. Zo krijg je meteen een mooie contrast.

pvc deur, pvc deuren, kunststof deur

Montageklare
houten deuren vanaf € 815,- 
Ontdek ze in onze  webwinkel 

Praktische video's en handleidingen tonen hoe je juist meet en plaatst

video pvc deuren plaatsen

In de video's tonen we stapsgewijs hoe je houten deuren moet opmeten en plaatsen. Bekijk in de opleiding video's hoe je zelf moet plaatsen als een vakman. 

video en handleiding aluminium ramen en pvc ramen meten en plaatsen

 

In een open opleiding leer je houten ramen en deuren plaatsen

pvc deuren zelf plaatsen, opleiding pvc deuren plaatsen, opleiding deuren plaatsen, ramen en deuren zelf plaatsen

Volg een workshop in onze opleidingsruimte in Bornem. Leer daar hoe je zelf houten deuren kan plaatsen. 

workshop ramen plaatsen, aluminium ramen, pvc ramen, aluminium deuren, pvc deuren

 

Ontdek de houten ramen en de vele opties in de toonzaal

toonzaal pvc deuren aluplast

Alle houten ramen staan in onze toonzaal. Ervaar zo zelf de kwaliteit en beoordeel indien ze voor jou voldoet.

bezoek toonzaal ramen en deuren in pvc en aluminium van aliplast en aluplast