Toonzaal Bornem: een ruim aanbod ramen en deuren in nieuwe showroom

Ben je van Antwerpen, Oost-Vlaanderen, de kempen of Limburg? Kom dan naar de nieuwe toonzaal van Raamwinkel in Bornem.

In de toonzaal vind je het volledige aanbod ramen en deuren in pvcaluminium en hout, en er staan raamspecialisten voor je klaar die je door het aanbod gidsen. We luisteren naar je noden, reiken de gepaste oplossingen aan en kunnen ter plaatse een offerte voor je opmaken. Zo krijg je meteen een beeld van de ramen die voor jou het meest geschikt zijn.

Onze nieuwe showroom in Bornem. Kom langs en ontdek een ruim aanbod ramen en deuren voor uw woning.

toonzaal ramen, toonzaal deuren, energiezuinige ramen en deuren, ramen en deuren, ramen, deuren

   Test de kwaliteit van onze ramen en deuren

   Bespreek er je project met een expert

   Ontdek er alle opties, kleuren en materialen


Adres toonzaal & opleidingscentrum Bornem

NIEUWE LOCATIE TOONZAAL BORNEM
Rijksweg 5/A, Bornem (wegomschrijving)


Vraag een afspraak in toonzaal Bornem

Open van maandag tot zaterdag, vraag hier je afspraak aan 


Klanten getuigen

Het was eens goed om uitleg te krijgen van een vakman, in plaats van een verkoper.
— Vertongen B.

Gezien we zelf wilden plaatsen was het voor ons wel handig dat er een muur stond in de toonzaal. Zo konden we eens de uitleg krijgen waarop we moeten letten bij het plaatsen.
— Mertens A.

Gezien wij 15 ramen en deuren zullen kopen wouden we wel eerst de kwaliteit eens zien. Maar nu zijn we zeker overtuigd.
— Devos A.

Uitleg was vriendelijk professioneel, maar vooral eerlijk.
— Snijders O.

Alle twijfel is weg, wij zullen zeker bestellen
— Maertens K.

 

Alle advies voor de zelfplaatser

Ben je een zelfplaatser en wil je advies over het zelf plaatsen van ramen en deuren voor Antwerpen, Sint-Niklaas of Gent? Zak dan zeker af naar Bornem. Alle medewerkers zijn er thuis in het plaatsen van ramen en deuren en vertellen je graag meer. Uiteraard geven we je de voordeligste prijzen op de markt, maar net zo goed krijg je tientallen tips om zelf je ramen op een vlotte manier te plaatsen. Voel je je niet zo comfortabel bij het bestellen op de website en wil je liever je ramen voor je woning in Antwerpen of Gent kiezen in de showroom? Dan is dit perfect mogelijk.

Bornem: ramen en deuren voor Antwerpen en omstreken

Op zoek naar ramen in Antwerpen of misschien wel op zoek naar een specifieke ramen zoals aluminium of pvc ramen? Dan loont afzakken naar onze showroom in Bornem zeker en vast de moeite. Je vooraf informeren op Raamwinkel.be is zeker een optie. In onze toonzaal krijg je persoonlijk advies op maat. Niet alleen vind je er de ruimste keuze aan ramen en deuren voor Antwerpen & Gent, je kunt je ook laten overtuigen van de kwaliteit van onze topmerken.

Wij zweren al vele jaren bij kwalitatieve topmerken van Belgische & Duitse makelij die al jaren op de markt zijn en hun waarde hebben bewezen. Er zijn heel wat redenen waarom je voor je pvc van Schüco of aluminium ramen van Deceuninck voor Raamwinkel.be kiest. Een raamexpert presenteert je alle mogelijke opties en laat alle mogelijkheden op het vlak van kleuren en materialen zien. Zo kun je weloverwogen een keuze maken en nog geld op je ramen besparen ook.

Een perfecte uitvalsbasis voor ramen en deuren regio Gent

Klinkt al het bovenstaande als muziek in de oren, maar ben je afkomstig uit de regio Gent en op zoek naar ramen en deuren? Ook dan kun je natuurlijk in onze showroom in Bornem terecht. Gent is helemaal niet ver van Bornem en je bespaart heel wat op je ramen en deuren, daar kun je zeker van zijn. Bij Raamwinkel koop je ramen aan fabrieksprijzen en ben je voordeligst.

Vanuit Oost-Vlaanderen en Gent is het amper een half uurtje rijden naar de grote showroom van Raamwinkel.be in Bornem. Maak er gerust een kleine uitstap van. Je bekijkt alle types ramen en deuren en doet heel wat inspiratie op. Wees maar zeker dat met wat je bespaart je tientallen keren over en weer kunt rijden voor je ramen en deuren in Gent.

De ramenspecialist voor mensen uit Sint-Niklaas & het Waasland

Woon je in de regio van Sint-Niklaas? Perfect, want dan is de afstand van onze showroom op een steenworp. Ben je op zoek naar ramen en deuren in Sint-Niklaas, dan heb je geen enkele reden om niet naar Bornem af te zakken. Op een 20-tal minuutjes rijden van je stad ontdek je heel wat ramen en deuren aan spectaculaire fabrieksprijzen. Niet alleen krijg je advies op maat, je ontdekt ook een ongeloofelijk uitgebreid gamma aan ramen en deuren van topmerken. Logisch dus dat heel wat mensen uit Sint-Niklaas afzakken naar Bornem voor hun ramen en deuren.

Ongeacht de regio waaruit je afkomstig bent, op een warm onthaal en een piekfijne service kun je steeds rekenen.